Deprem bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler

Adıyaman'da konteyner kent ziyaretinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete sert eleştiriler yöneltti. Erdoğan, "Sandıkta tecelli eden iradeyi kabullenmek yerine insanlarımıza cahil diyorlar. Bir kez olsun biz nerede yanlış yaptık demiyorlar. Milletten bu kadar şamar yediler. Fakat her defasında hayatlarına devam ettiler. Samimi bir özeleştiri vermediler. Korkutma siyasetiyle oy alacaklarını sanıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da depremzedelerin kaldığı konteyner kenti ziyaret etti. Muhalefetin sandıktan çıkan sonucu kabullenmediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, sert sözlerle yüklendi.

"KORKUTMA SİYASETİYLE OY ALACAKLARINI SANIYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sandıkta tecelli eden iradeyi kabullenmek yerine insanlarımıza cahil diyorlar. Bir kez olsun biz nerede yanlış yaptık demiyorlar. Milletten bu kadar şamar yediler. Fakat her defasında hayatlarına devam ettiler. Samimi bir özeleştiri vermediler. Korkutma siyasetiyle oy alacaklarını sanıyorlar" ifadelerini kullandı.haberler.com