Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlanırken, sanık Şahin Şaşırmaz hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Şahin Şaşırmaz'ın 15 gün önce hırdavat dükkanından olayda kullanacağı balta ve bıçakları alarak olayı planladığı, olay tarihine kadar uzunca süre geçmesine rağmen kardeşlerini öldürme fikrinden vazgeçmediği bilgisi yer aldı.
Sanık Şaşırmaz'ın maktul kardeşi Şaşırmaz'ı defalarca bıçakladıktan sonra balta ile kafasını vücudundan ayırarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürdüğü aktarıldı. Diğer kardeş olan Abbas Şaşırmaz'ın kendi imkanlarıyla olay yerinden kaçarak, sağlık ocağına gittiği ifade edildi.
Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianame, Şahin Şaşırmaz hakkında kız kardeşi Songül Şaşırmaz'a karşı 'kardeşini tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, diğer kardeşi Abbas Şaşırmaz'a karşı da 'kardeşini tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapsi istendi. İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Ormanda bulunan parçalanmış ceset 8 aydır kayıp Tolgahan'a mı ait
#Asayiş / 24 Eylül 2026
0 kilometre kaçtı, alkollü çıktı
#Asayiş / 24 Eylül 2026
Yorumlar