Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Genel Kültürpark çiçek açtı

Kültürpark çiçek açtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği İzmir Balkon ve Bahçe Bitkileri Festivali’ne katılarak üreticiler ve festivale katılan yurttaşlarla bir araya geldi. Çocuklara çiçek hediye eden Başkan Tugay, Babalar Günü sürprizi ile de karşılaştı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği İzmir Balkon ve Bahçe Bitkileri Festivali’ne katılarak üreticiler ve festivale katılan yurttaşlarla bir araya geldi. Çocuklara çiçek hediye eden Başkan Tugay, Babalar Günü sürprizi ile de karşılaştı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, balkon bahçeciliği ve kentsel tarımı yaygınlaştırmak, süs bitkiciliği sektörüne destek vermek  amacıyla bu yıl ilk kez İzmir Balkon ve Bahçe Bitkileri Festivali’ne ev sahipliği yapmaya başladı. Kültürpark’ta kurulan festival alanında üretici stantları ve çiçeksever yurttaşlar bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da  festivale katılarak hem üreticiler hem de ziyaretçilerle buluştu. Renk renk çiçeklerin yer aldığı stantları gezerek üreticilerle sohbet edip alışveriş yapan Başkan Tugay, İzmirlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Başkan Tugay’ın hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirten yurttaşlar, Başkan Tugay’a teşekkür etti. 

Babalar Günü sürprizi
Stant gezisi sırasında 4 yaşındaki Şevval Yılmaz ve 12 yaşındaki Kumsal Göylüsü’ye çiçek hediye eden Başkan Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Güçlendirme Tohumları Projesi” kapsamında oluşturulan serada kaktüs ve sukulent bitkileri üreten üretici kadınların standını da ziyaret etti. Burada üretici kadınlarla sohbet ederek alışveriş yapan Başkan Tugay, 10 yaşındaki Ecem Akdoğan’ın sürprizi ile karşılaştı. Akdoğan, Başkan Tugay’a çiçek hediye ederek Babalar Günü’nü kutladı. 

Süs bitkileri üreticileri, kooperatifler ve yerel üreticileri, tüketici ile doğrudan buluşturan festivalin 13 Haziran’da yapılan açılışında, 25 bin sebze fidesi de yurttaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *