Manisa
17 May, 2024, Friday
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2466.1
  • BIST
    10319.96
  • BTC
    65395.97$

AK Parti Adayı Yavuz Kurt: Şehzadeler’de efsane başkan olmak istiyorum

AK Parti Adayı Yavuz Kurt: Şehzadeler’de efsane başkan olmak istiyorum
AK Parti adayı Yavuz Kurt Şehzadeler’de efsane başkan olmak istiyorum

 

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Manisa’da ulusal ve yerel çalışan basın mensupları ile Şehzadeler Park’ta bir araya geldi. Burada önemli açıklamalarda bulunan Yavuz Kurt, projeleriyle ilgiler bilgiler verdi.  Yavuz Kurt, mevcut başkanın çok önemli çalışmalara imza attığını, onun izinden gitmek istediğini ve Şehzadeler’de insanların gönlüne girerek efsane başkan olmak istediğini kaydetti. 


ŞİMDİ YAPALIM SONRA BİR GÜN GELİR YIKARIZ MANTIĞIYLA HAREKET ETMEYECEĞİZ


Uzun vaatler peşinde koşmadığını vurgulayan Kurt, “Seçimi kazandığımızda milletimiz bizi 5 yıl boyunca ruhsatlandıracak. Nasıl olsa yaparız. Böyle bir şey yok. Biz Şehzadeler’in sadece 5 yılına tabii değiliz. Bunu Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt olarak söylemiyorum. Nihayetinde geleceğe dahil bildiğimiz bir gerçek var. Ölümlü olduğumuz. Yavuz Kurt olsa ne olmasa ne. İsmimler fani. Ama devlet baki. Bu anlayışla hareket ettiğimiz için bu 5 yıla talip değiliz. Biz seçildiğimizde aldığımız her karar attığımız her adım vadettiğimiz inşa ettiğimiz alt ve üst yapı projeleri bu şehrin 100 sene sonrasına hitap edecek. Şimdi yapalım sonra bir gün gelir yıkarız mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Bu şehrin neye ihtiyacı var. Önce onu bir tespit etmek lazım. Hemen akabinde doğru teşhis koyar isek doğru tedavi yöntemlerini uygulayabiliriz. Geçici günübirlik projeler değil uzun yıllar sürecek projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

 


YENİLİKÇİ DEĞİŞİME AÇIK BİR BELEDİYE

 


Örnek gösterilen bir belediye olmak istediklerinin altını çizen Kurt, konuşmasına şöyle devam etti: “Heyetler gelsinler bunu nasıl yaptınız diye bize sorsunlar. İnovatif bir belediyecilik öngörüyoruz. Yani yenilikçi, değişime açık, belediye içerisinde teşkil ettiği teknoloji ve inovasyon inşaat mühendisleri, mimarlar, şehir planlamacıları, çevre mühendisleri, endüstri mühendisleri, bilgisayar yazılımcıları ve programcıları bu kardeşlerimle çalışmak istiyorum.”

 


ŞEHRİN KANAYAN SORUNLARA ÇÖZÜM BULACAĞIZ 

 


Kurt, son olarak konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Şehzadeler’de kentsel dönüşümle ilgili projelerimiz olacak. Aynı zamanda,  turizm açısından önemli bir kaynak olan Spil’le ilgili de önemli adımlar atacağız. Şehrin kanayan yarası olan otopark sorunuyla ilgili de önemli projeleri hayata geçireceğiz.” CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!