Manisa
14 May, 2024, Tuesday
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2427.1
  • BIST
    10092.63
  • BTC
    61844.16$

AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert, bir çok temasta bulundu


AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert, bir çok temasta bulundu
Manisa'da bir dizi programa katılan AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Dr.Devlet Bahçeli’nin Manisa mitingi, Akhisar Belediye Başkan adayı Ömer İşçinin Aday tanıtım toplantısı, Şehzadeler Belediyesi'nin Engelsiz Eğitim Merkezi ve Korumalı İşyeri projesinin açılışına katıldı, Prof.Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti ve esnaflarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli’nin Manisa mitingi

AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısına katıldı.


Akhisar Belediye Başkan adayı Ömer İşçinin Aday tanıtım toplantısı

AK Parti İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin tanıtım toplantısına konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Doç.Dr Ayşe Nevin Sert;” Bu gün aday adaylarımızı belirleme sürecimiz bitti, adayımız belirledik başka bir yarış başlıyor. AK Parti’yi Ak Parti yapan en önemli özelliğini bu salonda görüyoruz. Aday adaylarımız adayımızın yayında ve onunla birlikteler. Adayımız Ömer İşçi, hakkıyla, layıkıyla taşıyacak bir adayımızdır ve Akhisar’a en iyi hizmeti sunacaktır. Bu AK parti belediyeciliğin, marka belediyeciliğini en yükseğe taşıyacaktır. Buna inancımız tamdır. Kendisinin de yapmış olduğu çalışmalar ve yapılan birçok hizmeti daha önceli Belediye başkanımız Salih Hızlı’nın yol arkadaşı, yapılanlar, yapılacakların garantisidir. Artık yalnız da değildir. Parti başkanımız yanında, onun ötesinde de Grup başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu var.” dedi


ÖMER İŞÇİ ARTIK AKHİSAR’IN İŞÇİSİ OLACAK

Sert açıklamasının devamında;” Bunlar en büyük şanslarımız. Bütün artı değerlerle birlikte Ömer İşçi en güzel hizmetleri Akhisar’a getirecek. Ömer İşçi artık Akhisar’ın işçisi olacak. Çalışkanlığıyla, efendiliğiyle hepinizin gönlünde kalbini kazanmıştır, ama bundan sonra hepinizin daha fazla saygısını, sevgisini kazanacağına da inanıyorum.  Yolu açık olsun biz AK parti olarak Cumhur ittifakı olarak ve bütün Akhisarlılar olarak Ömer İşçi’nin arkasındayız ve onu sizlere emanet ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.


Engelsiz Eğitim Merkezi ve Korumalı İşyeri Açıldı

Şehzadeler Belediyesi'nin Tilkisüleymaniye Mahallesi'nde hayata geçirdiği Engelsiz Eğitim Merkezi ve Korumalı İşyeri projesinin açılışına katıldı.


Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi Ziyaret Edildi

AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr Ayşe Nevin Sert AK Parti Grup başkanvekili Yardımcısı ve Ak Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Şehzadeler Belediyesi tarafından hizmete açılan Prof.Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni de ziyaret etti.


Esnaflarla Bir Araya geldi

Son olarak Sert,  AK Parti Grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Şehzadeler ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Sert, taleplerini dinledi ve Cumhur İttifakı'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!