Manisa
28 April, 2024, Sunday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63745.072$

BAŞKAN İKSİR’DEN CHP İL BAŞKANINA CEVAP GECİKMEDİ, “CHP ÇARESİZLİK İÇERİSİNDE”

BAŞKAN İKSİR’DEN CHP İL BAŞKANINA CEVAP GECİKMEDİ, “CHP ÇARESİZLİK İÇERİSİNDE”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, CHP İl Başkanı İlksen Özalper’in yaptığı açıklamada İYİ Parti seçmenine oynamasına sert cevap verdi. 


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, CHP İl Başkanı İlksen Özalper’in yaptığı açıklamada İYİ Parti seçmenine oynamasına sert cevap verdi. 
CHP’nin çaresizlik içerisinde çırpındığını belirten Başkan İksir, “seçime 2 gün kala, İYİ Parti seçmenine ve yönetimine yönelik bu türden birleşme çağrılarını yapması, çaresizlik içinde olduğunun en büyük kanıtıdır” dedi.
“CHP ÇARESİZLİK İÇERİSİNDE”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’in yaptığı açıklamalara cevaben ; “İlksen Özalper’in açıklamalarını, politik sahnenin manevraları olarak değil, gerçek dönüşümün ve halkın sesinin anlaşılmamasının bir göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Manisa’da değişim vaadiyle yola çıkan bir partinin, seçime 2 gün kala, İYİ Parti seçmenine ve yönetimine yönelik bu türden birleşme çağrılarını yapması, çaresizlik içinde olduğunun en büyük kanıtıdır” dedi.
“GERÇEK DEĞİŞİM, KURU LAFLARLA VE SON DAKİKA ÇAĞRILARIYLA DEĞİL, TUTARLI POLİTİKALAR OLUR”
CHP’ni yaptığı sözde değişim çağrısının kuru laf olduğunu söyleyen Başkan İksir; “Gerçek değişim ve iyilikten bahsediyorsak, İYİ Parti’nin samimiyeti ve prensipleriyle hareket etmek gerektiğinin altını çizmek isterim. İYİ Parti, Manisa’da ve Türkiye genelinde siyaset sahnesine çıktığı andan itibaren gerçek değişimin ve iyiliğin adresi olmuştur. Seçmenimize sesleniyorum: Gerçek değişim, kuru laflarla ve son dakika çağrılarıyla değil, tutarlı politikalar ve prensipli duruşlarla mümkündür” dedi.
“İYİ PARTİ’Yİ DESTEKLEME ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM”
İYİ Parti’nin halkın gerçek sesi olacak tek parti olduğuna vurgu yapan İYİ Parti’li İksir, “CHP yönetiminin, İYİ Parti’yi ve seçmenlerini küçümseyen tutumunu kınıyor, Manisa’nın ve ülkemizin çıkarlarını gerçekten önemseyen herkesi, siyasi oyunlara gelmeme ve sandıkta gerçek değişim için İYİ Parti’yi destekleme çağrısında bulunuyorum. İYİ Parti, her zaman olduğu gibi, Manisa’nın ve Türkiye’nin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edecek, halkımızın gerçek sesi olmaya devam edecektir” dedi.
“GELİN, GERÇEK BİR DEĞİŞİM İÇİN KAZANACAK İYİ PARTİ ADAYLARINDA BİRLEŞELİM”
Sözlerinin sonunda Manisalı seçmene seslenen Başkan İksir şunları söyledi; ” CHP, AKP ve MHP diğer siyasi partilere oy veren seçmenimize sesleniyorum: Eğer gerçekten değişim, adalet ve demokrasi istiyorsanız, İYİ Parti’nin kapıları her daim açıktır. Geçmişte belki farklı partilere oy vermiş olabilirsiniz, ancak şimdi, Manisa’nın ve ülkemizin geleceği için birlik olma zamanı. İYİ Parti olarak, sadece belirli bir kesimi değil, tüm Manisa’yı ve Türkiye’yi kucaklayacak politikalarla, herkesi kucaklama sözü veriyoruz. Gelin, gerçek bir değişim için, kazanacak İYİ Parti adayları için, el ele, omuz omuza verelim”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!