Manisa
29 April, 2024, Monday
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62858.72$

Celaliler Derneği belediye başkanlarını iftarda ağırladı 


Celaliler Derneği belediye başkanlarını iftarda ağırladı 
Ferdi Zeyrek Gülşah Durbay ve Semih Balaban iftar sofrasında 

Manisa’da Celaliler Derneği, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı iftarda ağırladı. Büyük Saruhan Hotel’dedüzenlenen programa CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen ve Celali Derneği üyeleri katıldı. 


Manisa Celaliler Derneği Başkanı Ali Sürgit, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanları seçilenleri tebrik etti. Başkan Sürgit, “Seçim sürecince verdiğimiz destekleri bundan sonra sürdürmeye devam edeceğimizi buradan ifade etmek istiyorum. İftarımıza katıldığınız için teşekkür ederim” dedi. 


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, seçimlerde verdikleri desteklerinden dolayı Celaliler Derneği’ne teşekkür etti. Zeyrek, “Halkımızın teveccühüyle Manisa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Şehzadeler ve Yunusemre’de, 14 ilçede tarihi bir oyla halkımızdan emanet aldık. Bu emaneti taşımak öncelikle boynumuzun borcudur. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden Manisa’da yaşayan 1,5 milyon kişinin belediye başkanı olacağım. Göreve gelir gelmez ilk olarak Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşımı ücretsiz yaptık. Bu konuda çok sayıda tebrik telefonu aldım. Manisa Büyükşehir Belediyesi kapısı herkese açık olacak” diye konuştu. 
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Celaliler Derneği’ne bu anlamlı iftar için teşekkür etti.  Durbay, “Bir Cumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında yürüyen bir kadın olarak tüm dünya kadınlarından önce elde ettiğimiz seçme ve seçilme hakkı sayesinde bugün Şehzadeler Belediye Başkanı olarak bulunmaktan dolayı gururlu ve mutluyum. Seçimlerden büyük bir teveccühüyle zafer elde ettik. Bizim omuzumuzda çok büyük bir yük var. Şehzadeler’i Cumhuriyete yaraşır, tarihine yaraşır, çağdaş ve modern bir kent haline getirmek istiyoruz. Sosyal belediyeciliği bütün mahallerimizde göstereceğiz” dedi. 


Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, sizlerin desteğiyle Manisa’da çok önemli bir zafere imza attıklarını belirtti. Balaban, büyükşehir ve 14 ilçede güzel hizmetlere imza atacaklarını vurgulayarak, hiç kimseyi dışlamadan hizmet üreteceklerini kaydetti. Balaban, “Biz herkesin belediyesi olacağız. Sorunları ortak paydayla çözeceğiz. Kamunun kaynaklarını halkımız için kullanacağız. Bizleri buluşturan Ali başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. 
Manisa Sebze Meyve Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Ömer Akagündüz, Manisa’da 15 yıllık çileye sona erdiren belediye başkanlarına teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi. 


Manisa İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Burhanettin Yaşar, seçimlerin demokratik ortamda gerçekleştiğini ifade ederek, seçilene başkanlara teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi. 


Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, belediye başkanlarına Manisa’da ve ülkemizde böyle bir gurur yaşattıkları için teşekkür etti. Bulgay, belediye başkanlarının Manisa’da sosyal belediyeciliği hayata geçireceğini kaydetti.

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!