Manisa
10 May, 2024, Friday
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2430.0
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62522.13$

CHP LİDERİ ÖZEL MANİSA’DA "BABA OCAĞI"NI ZİYARET ETTİ


CHP LİDERİ ÖZEL MANİSA’DA "BABA OCAĞI"NI ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Manisa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP İl Başkanı İlksen Özalper ve Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Bekir Başevirgen tarafından karşılanan Genel Başkan Özel, “Başarının en önemli anahtarlarından biri güçlü örgüttür” dedi.

Manisa programı kapsamında partisinin Manisa İl Başkanlığı’na ziyarette bulunan CHP lideri Özgür Özel, büyük bir coşkuyla karşılandı. 

Genel Başkan Özgür Özel’in CHP Manisa İl Başkanlığı ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP Milletvekili Veli Ağbaba, Parti Meclisi üyeleri Yalçın Görgöz ve Ali Abbas Ertürk ile Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de katıldı. 

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ile Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen’in karşıladığı Genel Başkan Özgür Özel, partisinin İl Başkan yardımcılarıyla da merhabalaştı.

“BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALADIK, 2028’DE ZAFER KAZANACAĞIZ”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Genel Başkanımızla birlikte yıllardır yol yürüyoruz. Şu an bu konuşmayı yaparken çok heyecanlıyım. Genel Başkanımızın memleketinde İl Başkanlığı gibi onurlu bir görev üstleniyorum. Çok büyük bir sorumluluk altındayız. Manisa’da hem Büyükşehir’i, hem de 14 ilçeyi kazanmamızın gururunu yaşıyoruz. Bunu bir zafer değil başarı olarak görüyoruz, Genel Başkanımız da bunu defalarca söyledi. Zafer çok yakın, 2028’de tüm Türkiye’ye Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını diktiğimizde “artık zafer kazandık” diyeceğiz. Çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık” dedi.

CHP LİDERİ ÖZEL: “HER ŞEY BU BALKONDA BAŞLADI”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşmasında, “Burası bizim baba evimiz, ana kucağımız. Burası diğer 81 ilden farklı olarak benim CHP’ye kaydolduğum, siyaset yaptığım yer. 2009’da ilk Belediye Başkan adayı olduğumda bu binanın balkonundan konuşma yapmıştım. Bir yanımda Cahit Kaplan, bir yanımda rahmetli Şahin Mengü, aşağıda güzel bir kalabalık vardı. Her şey bu balkonda başladı. O yüzden burada insan kendini evinde gibi hissediyor” diye konuştu. 

“MANİSA’DAKİ BAŞARIDA İL BAŞKANIMIZ VE İLÇE YÖNETİMLERİNİN PAYI ÇOK BÜYÜK”

Genel Başkan Özel, “Adaylar doğru olmadan olmaz; bu seçimde doğruydu, Genel Başkan çalışmadan olmaz; biz çalıştık, meclis ve MYK’nın doğru kararlarına destek verilmesi lazım; onlar yapıldı, iyi bir kampanya lazımdı yapıldı, beşincisi konjonktürdü; evet rakibimizin hataları ve konjonkturel avantajlar vardı. Bu 5 faktör tamam ama altıncısı örgüttü. Örgüt olmadan olmaz. Başarının en önemli anahtarlarından biri de güçlü örgüttür. İnanmış, motive edilmiş, hiç olmazsa kendisini inandırmış bir örgüt siyaset yaptığı çevreyi ikna edebilir. Bunu başarılı olduğumuz her yerde gördük. Örgütün birazcık düştüğü yerlerde başarımız da düştü. Örgütün acziyet içinde olduğu yerlerde başarısızlığa uğradık ama doğru adayın doğru kampanyayla doğru konjonktürde doğru bir şekilde desteklendiği yerlerde örgütümüz güçlüyse büyük bir başarı elde ettik. Bu anlamda Manisa’daki başarıda İl Başkanımızın, yönetiminin ve İlçe Başkanlarımız ile yönetimlerinin çok büyük bir payı var. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

GENEL BAŞKAN ÖZEL ESNAF ZİYARETİ YAPTI

CHP Manisa İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Genel Başkan Özel, kurmaylarıyla birlikte Manisa’da esnaf ziyareti yaptı. CHP lideri Özgür Özel, Manisalılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!