Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    34.66
  • ALTIN
    2396.3
  • BIST
    10257.76
  • BTC
    61413.3$

CHP Yunusemre Adayı Balaban: Nerede bir mağduriyet varsa biz oradayız

CHP Yunusemre Adayı Balaban: Nerede bir mağduriyet varsa biz oradayız

 

CHP Yunuseremre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, önceki gün katıldığı HalkTV programında  başkan seçildiğinde herkese aynı eşit hizmeti götüreceğini ve kimseyi ayırmayacağını belirterek “Nerede bir mağduriyet varsa biz tam da oradayız”dedi. 

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, Gözde Şeker'in sunduğu Kırmızı Çizgi programında projelerine anlattı. Balaban, Yunusemreli'lerin, eğitim, ekonomi ve sosyal yaşam alanında refaha kavuşmasını hedeflediklerini söyledi. 
Yunusemre'de yaşayan tüm yurttaşları, siyasi görüşü, etnik kimliği ne olursa olsun aynı duygularla kucaklayacağını ve herkese eşit hizmet götüreceğini vurgulayan Balaban, “Nerede bir mağduriyet varsa biz tam da oradayız”ifadesini kullandı. 
HAYAL KENT PROJESİ 
CHP'li Balaban, ilk olarak ilçede yalnız yaşayan, evi olmayan, dar gelirli emeklilerin hayat standartlarını yükseltmek için gerekli tüm sosyal donatı alanlarını içinde barındıracak  Hayal Kent projesini anlattı. Emekli ve dar gelirlilere yönelik Yunus Kart projesine de değinen Balaban, ilk etapta 3 bin aileye dağıtacakları Yunus Kart'lara 2 bin lira yükleneceğini ve mahalle bakkallarından alışveriş yapılacağını dile getirdi.  Yunusemre'yi halkla birlikte yöneteceğini ve bunu da mahallelerde kurmayı planladığı Mahalle Meclisleri ile sağlayacağını kaydeden Balaban, halkın kararına her zaman saygılı olacağının altını önemle çizdi. 
UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇACAĞIZ
Gençleri madde bağımlılığından kurtararak doğru alanlara kanalize olmaları için belediye olarak hayata geçireceği projeleri anlatan Balaban, “Uyuşturucuya savaş açacağız. Bunu gençlerimizi sanata, spora, müziğe, eğitime teşvik ederek yapacağız. Okumak isteyen her gencin elinden tutacağız. Kuracağımız istihdam ofisi ile gençlerimize meslek edindirme kurslarıyla, iş yaşamına katacağız. 
ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ YEMEK DESTEĞİ
İlkokul ve ortaokul öğrencilerimize her gün öğle yemeklerini ücretsiz olarak sunacağız. Bunun için dar gelirli ailelerin yaşadığı yerleri pilot bölge olarak seçeceğiz. Çocuklar, okulda açlık çekmeyecek, evlerine aç gitmeyecek.” diye konuştu. 
YUNUSEMRE'DE GENÇLERİN İSTEDİĞİ SANATÇILAR KONSER VERECEK
Fiber altyapı seferberliği ile gençlerin internete kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayacaklarını, dikey otopark projesi ile yeni nesil kütüphane projesine de değinen Balaban, Muradiye'ye yapacağı Kent Park, ücretsiz düğün salonu yatırımları, mahalle kreşleri, ev kadınlarını istihdam edecek çalışmalarını anlattı. Balaban son olarak, artık Yunusemre'de düzenlenecek konserlerde hangi sanatçının geleceğine gençlerin karar vereceğini dile getirdi.HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!