Manisa
27 July, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    67944.940$

CHP’de Serdar Bozyaka Yunusemre’ye aday adaylığını açıkladı

CHP’de Serdar Bozyaka Yunusemre’ye aday adaylığını açıkladı
CHP’de Serdar Bozyaka Yunusemre’ye aday adaylığını açıkladı. CHP’de Serdar Bozyaka Yunusemre Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

CHP’de Serdar Bozyaka Yunusemre Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. CHP Manisa İl Başkanlığı önünde düzenlenen açıklamaya CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Kösemen, Millet ittifakı ortaklarından Gelecek, DEVA, Saadet Partisi temsilcileri katıldı. Bozyaka, CHP’de gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı görevlerinde bulundu. 

Bozyaka, “Salonlara sığmadık sokaklara taştık çok yakında sokaklara sığmayacağız meydanlara taşacağız. Size söz veriyorum Allah’ın izniyle 4 ay sonra Yunusemre Belediyesi’nin yeni yapılan binasının balkonunda yapacağım bu konuşmayı. Balkonunda! Manisa balkon konuşması görsün. Neden bu kadar eminim? Çünkü sizlerin gözündeki inancı görüyorum, çünkü vatandaşın bu rantçı yönetimden bıkmışlığını görüyorum. Çünkü ben adayım! Bu şehri çok iyi tanıyorum, bu şehrin ihtiyaçlarını biliyorum! Siz de beni biliyorsunuz! Siyaset hayatıma 2010 Yılında 23 yaşında bir genç ve merkez ilçe gençlik kolları başkanı olarak tam da bu kapının önünde başladım. Dün gibi hatırlarım Sayın Genel Başkanımızın ilk milletvekili adayı olduğunda bu kapının önünde yaptığımız sohbetleri. Bu süreçte ülkemizin kaderinde önemli bir kavşak noktası olan 2010 referandumunda mücadeleye atılarak ilk sınavımı verdim. 2015 Genel Seçimlerinde Manisa’nın 17 ilçesini karış karış gezerek tüm vatandaşlarımıza tek tek dokunduk. Size bu dönem hatırlatayım; Bizi Soma Yırca’da zeytin ağaçlarının önünde set olmuşken hatırlayabilirsiniz, Turgutlu Çaldağı’nda nikel madenine karşı eylem yaparken, Alaşehir/Horzum Alayaka köyü’nde “Su halkındır, satılamaz!” diyerek köylülerin suyuna sahip çıkarken hatırlayabilirsiniz. Ya da Kula’da 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu ile ilgili binlerce insanı sokağa döktüğümüz ve sonunda yargılandığımız eylemin mutlaka hafızalarımızda hala yeri tazedir” dedi. 


ŞEHRİMİZ İÇİN HER ZAMAN MÜCADELE İÇİNDE OLDUK 
Bzoyaka, “Akgedik köyünde “Kentliyi ev sahibi yapmak için köylünün evini yıkamazsınız! O yıkılan evlerin altında kalırsınız.” diyerek köylüye tapularını teslim ettirdiğimiz mücadeleyi,  Yuntdağı köylülerinin mera arazilerinin usulsüz bir şekilde belediye şirketleri üzerinden peşkeş çekilmesine karşı köy köy gezerek verdiğim ve hangi köye gitsek kucaklanmamızla sonuçlanan mücadeleyi verdik.  Muradiye’de ilkokuldaki öğrencilerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerken, sağlık ocağının kapatılmasına verdiğimiz tepkilerden ve yine Muradiye’deki arızalı üst geçide verdiğimiz tepkiler sonucunda yandaş gazete manşetlerine dahi “CHP arızalı üst geçidi yaptırdı.” yazdırdığımız günleri Barbaros’taki tren yolu üzerinde yaşandığımız can kayıplarına son vermek adına TCDD trenini durdurarak ülke gündeminin dikkatini çekebilmek için yaptığımız basın açıklaması ve bu basın açıklaması sonucunda hukuksuzca yargılanmamız sürecini 2018 yılında ülkemizi kasıp kavuran ve ekonomik olarak bugünlere gelmemize sebep olan ekonomik krize dikkat çekmek adına yaptığımız Manisa Valiliği önündeki yazar kasalı eylemimizi gerçekleştirdik. Partimizi temsil ettiğimiz her alanda mahalle muhtarları ve STK başkanları ile uyumlu çalışmalar yürüttük, örgütümüzün sesini dinlemekten asla vazgeçmedik ve 2018 genel seçimlerinde bulunduğumuz her köy kahvesinde, mahalle kıraathanesinde seçim çalışmalarını küçük çaplı mitinglere çevirdik. Bu çalışmalar sonucu partimizin oyu ilçemizde önemli oranda yükselerek yerel seçimde iktidarı hedefleyecek bir noktaya geldi” dedi. 


BU ŞEHRİ BARIŞTIRACAĞIZ

Bzoyaka, “2019 Yerel Seçimlerine gelindiğinde Sayın Genel Başkanı’mızın layık görmesi üzerine; il ve ilçe örgütümüzün de tam desteğiyle Yunusemre Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurarak yola çıktık. Şimdi yarım kalan bu hikayeyi tamamlamak için, vuslata ermek için buradayız. Bildiğimiz üzere İYİ Parti’nin adayı seçimleri yedi (7) oy farkla kaybetmiştir. Biz bu 7 oyluk farkı yok edip 7 bin oyla 70 bin oyla bu seçimi kanacağız.  Geçtiğimiz dört yıl içerisinde partili kimliğimizden ziyade Manisalı bir iş insanı ve kentin sorunlarına duyarlı bir vatandaş olarak mücadele ettik. Bu 4 yılda beni partili kimliğimden ziyade her kesimle iç içe herkesin dertlerine derman olan bir iş insanı ve STK Yöneticisi olarak da tanıdınız. Bu örgütlerden biriyse Manisa’nın en eski ve en köklü STK’larından olan, içerisinden bugüne dek 2 belediye başkanı çıkmış ve şu an yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptığım Manisa Genç İş İnsanları Derneği’dir (MAGİAD). Huzurunuzda benden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen MAGİADIN sayın yöneticilerine de teşekkür ediyorum.   Hayatın her alanında, ticarette, ülke yönetiminde ya da sosyal konularda da olduğu gibi başarının sırrının bir mucizede ya da dedikodularda olmadığına, başarının anahtarının ancak ve ancak bilimsel çalışma yöntemleriyle elde edilebileceğine inanmaktayım. Bu sebeple partimizden ve şahsınızdan adaylık sürecim ile ilgili örgütüm, partim ve ülkem için verdiğim bunca mücadelelere rağmen hiçbir şekilde şahsi bir ayrıcalık talebim bulunmamaktadır. Bu sürece bakış açım; emeklerime bir karşılık bulmak değil, kazanacak olan takımın bir üyesi olmaktır. Türkiye kamuoyunun gözünün üzerinde olacağı bir ilçede seçimi kazanmamız için yapılacak anketlerde en yüksek takdiri toplayacak kişinin adaylaştırılmasını sağlamak adına her türlü çabayı göstereceğinize olan inancım tamdır. Bu adayın yukarıda saydığım sebepler dolayısıyla şahsım olduğunu düşündüğümden 2024 yerel seçimlerinde partimizden Yunusemre Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu gerçekleştirmekteyim. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarda partim tarafından verilecek her göreve olanca gayretim, samimiyetim ve imkanımla katılacağımı da bilmenizi isterim. “Bu Şehri Barıştıracağız.” sloganıyla çıktığımız bu yolda ilçemizi ve Manisa’yı değişim rüzgarına katarak büyük bir başarıya imza atacağımıza gönülden inanıyor, zorlu görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

CÜNEYT HASÇELİK

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!