Manisa
20 May, 2024, Monday
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2506.9
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66360.56$

DEVA Partisi’nin Yunusemre adayı Oktay Gökkaya oldu


DEVA Partisi’nin Yunusemre adayı Oktay Gökkaya oldu
DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Oktay Gökkaya oldu. DEVA Partisi düzenlediği programla başkan adayını tanıttı.

DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Oktay Gökkaya oldu. DEVA Partisi düzenlediği programla başkan adayını tanıttı.  DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, DEVA Partisi olarak ilk defa bir yerel seçime girdiklerini ifade etti. Tunçdirek, 31 Mart yerel seçimlerinde DEVA Partisi olarak her ilde ve ilçede kendi adaylarıyla seçime gireceklerini söyledi. Tunçdirek, adayları tespit ederken liyakate çok önem verdiklerini vurgulayarak,  işin ehli insanların belediye başkan adayı olmasına önem verdiklerini belirtti. 


AMACIMIZ DAHA HUZURLU BİR MANİSA’DIR

Tunçdirek, “Yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Gelişmenin, kalkınmanın yerelden genele yayıldığını düşünüyoruz ve buna inanıyoruz. İçinde bulunduğumuz şehrin gelişmesi, kalkınması, huzur ve refahın artması bizim önceliğimiz. Bu kapsamda Manisa’da birbirinden değerli adaylarımızla halkımızın karşısına çıkıyoruz. Yunusemre Belediye Başkan Adayımız Oktay Gökkaya, Şehzadeler Belediye Başkan Adayımız Emrah Ünlü, Saruhanlı Belediye Başkan Adayımız Cüneyt Taylan burada yer alıyor. Ayrıca Salihli, Turgutlu, Demirci’deki adaylarımız sahada çalışıyor. Yollara düştük. Amacımız daha huzurlu bir Manisa’dır” diye konuştu. 


PROJELER YAPACAĞIZ AMA BİZ DEVA BELEDİYECİLİĞİNİ ORTAYA KOYMAMIZ GEREKİYOR

DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Oktay Gökkaya, DEVA Partisi GENEL Başkanı Ali Babacan ve Milletvekili Semra Aliye Kavaf ve İl Başkanı Cansın Tunçdirek’e kendisini aday gösterdikleri için teşekkür etti. Yerel seçimlerin bir bahar ortamında demokrasi şöleninde gerçekleşmesini temenni eden Gökkaya, Manisa’ya hizmet için yola çıktıklarını kaydetti. Gökkaya, “Bu şehrin çocuğuyuz, bu şehre hizmet etmek her zaman içimizde var. Manisa’nın birçok sorunu var. Bu sorunları çözmek için DEVA Partisi’nden aday olduk. Belediyeciliğin belirli bir etik çerçevede yapılması gerektiğine inanıyorum. Ülkemize, Manisa’mıza hayırlar getirsin. Sürekli halkın içinde olan biriyim. Manisa’nın sorunları genel olarak halkımız tarafından biliniyor. Yunusemre ilçemiz 275 bin nüfusuyla gerek sanayi, gerek tarımıyla ülkemizin en önemli ilçelerinden biridir. Projeler yapacağız ama biz DEVA belediyeciliğini ortaya koymamız gerekiyor. Projeler anlamında Manisa’ya ciddi yatırımlarımız olacak” diye konuştu.

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!