Manisa
29 April, 2024, Monday
  • DOLAR
    32.41
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2442.5
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62882.74$

Erkan Akçay CHP lideri Özel ve belediye başkanlarına seslendi


Erkan Akçay CHP lideri Özel ve belediye başkanlarına seslendi

Hiç kimse baskıya mobbinge sürgüne ve işten atılmaya maruz kalmamalıdır 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

MHP İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşmaya MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, meclis üyeleri ve partililer katıldı.  


TÜRKİYE BARIŞÇI VE GÜÇLÜ ÜLKE 

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisalıların, Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik etti. Akçay, Türkiye’nin Irak ve Suriye’de terörle mücadelesini sürdürdüğünü kaydetti. Rusya-Ukrayna savaşının da devam ettiğini vurgulayan Akçay, Türkiye’nin bütün bu savaşa rağmen barışçı ve güçlü ülke olarak her iki ülkeyle de iyi politikalar yürüttüğünü vurguladı. 


KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYIN 

MHP olarak bu seçim sonuçlarını hem sosyolojik boyutlarıyla hem siyasi boyutlarıyla ayrıntılı bir şekilde değerlendirdiklerini vurgulayan Akçay, milletin verdiği mesajı bundan sonraki yol haritasında, politikalarda dikkate alacaklarını belirtti.

Akçay, “Manisa Büyükşehir Belediyesi 2 dönemdir yani 10 yıldır MHP’li Belediye Başkanı arkadaşımız Cengiz Ergün tarafından yönetildi. Bugüne kadar verdikleri hizmet bakımından teşekkür ediyorum. Bir dönem de büyükşehir olmadan önce Manisa Belediyesi’ni de ilave edersek Manisa 15 yıl MHP’li ve Cumhur İttifaklı belediye başkanı Cengiz Ergün tarafından yönetildi. Belediye başkanlığını seçilen arkadaşlarımız elbette kendi istediği kişilerle çalışacaklardır. Doğal bir hakkıdır. Fakat benim özellikle başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan ve diğer ilçe belediye başkanlığını kazanan adaylara bir mesajım olacak. 15 yıl boyunca hiç kimse belediye kadrolarında görev yapan siyasi görüşü oy verdiği partisi nedeniyle başta CHP olmak üzere hiç kimseye mobbing, baskı, sürgün, işten atma olmamıştır. İşte bu yeni dönemde de Manisa’nın bütün belediyelerinde hiç kimsenin siyasi görüşü oy verdiği parti ve siyasi tutumu nedeniyle baskıya, mobbinge, sürgüne ve işten atılmaya maruz kalmaması gerekir. Bütün belediyelerden bunu bekliyoruz belediye başkanlarından. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayın, başarıyla belediyeleri yönetin. Belediyelerde yeni işe alımlarda PKK ve FETÖ sızmalarına dikkat edilmelidir. İşinizi yapın. Bir husumet faaliyeti içerisinde bulunmayın. Başka da bir talebimiz olamaz” diye konuştu. 


MHP YÜZDE 16’YI AŞKIN BİR OY POTANSİYELİNE KAVUŞMUŞTUR

Akçay, 31 Mart Pazar günü Türkiye genelinde yerel seçimlerin yapıldığını ifade ederek, yerel seçimler neticesinde belediye başkanlarının, belediye ve il genel meclisi üyelerinin ve muhtarın seçildiğini açıkladı. Akçay, “Seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Biz MHP olarak milliyet merkezli siyaset yürüten ve demokrasiye de yürekten bağlı bir siyasi parti olarak 31 Mart seçimlerinde çıkan sonuçlarını saygıyla karşılıyoruz. MHP olarak birçok büyükşehirde Cumhur ittifakı olarak girdik. Bundan önce 230 belediye kazanan MHP, bu seçimde 222 belediye kazanmıştır. Alınan sonuçlar Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği gibi MHP tarafından başarılıdır. MHP yüzde 16’yı aşkın bir oy potansiyeline kavuşmuştur. Seçilen bütün belediye başkanlarına, meclis üyelerine başarılar diliyorum. Demokratik bir olgunlukla yeni seçilen belediye başkanları da görevlerine başlamıştır. Manisa’da seçilen bütün belediye başkanlarını tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.  


TÜRKİYE’DE GÜVENİLİR SEÇİMLER YAPILIYOR 

Yerel yöneticilerin 5 yıllık görev için seçildiğini ifade eden Akçay, “2029 yılında da bu seçimler tekrarlanacaktır. Fakat 31 Mart seçimlerinin bütün herkese bilhassa demokrasiye inanç, kendi ülkemiz olan inanç bakımından noksanlıkları ve zayıflıkları olan malum kesimlere de çok önemli mesajlar içermiştir bu seçim. Demek ki kesinleşen bu seçim sonuçlarına baktığımızda demek ki neymiş Türkiye güvenilir seçimler yapıyormuş. Türkiye bu konuda dünyanın en önde gelen ülkeleri arasındadır. Demek ki neymiş Anadolu Ajansı manipülasyon yapmıyormuş çıkan sonuçlara göre, trafolara kedi girmiyormuş. Türkiye demokrasiyle yönetiliyormuş. Artık bunu kafalarına, zihinlerine iyice yerleştirmeleri gerekiyormuş. ” diye konuştu.  MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner,  partililerin Ramazan Bayramını tebrik etti. Tosuner, “Türkiye Yüzyılı’nda Rabbim Türkiye düşmanlarına fırsat vermesin. Gazze’de olsun, dünyanın neresinde olursa olsun çocuklar güzel bir bayram geçiremiyorsa Allah bunları yapanların cezasını versin” diye konuştu. 

Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe, yaşam sesçim sürecinin tek artısının birlik ve beraberliği daha da sağlamlaştırmak olduğunu kaydetti.  

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!