Manisa
10 May, 2024, Friday
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2439.3
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62766.59$

FERDİ ZEYREK’TEN TURGUTLU’YA İKİ MÜJDELİ HABER!

FERDİ ZEYREK’TEN TURGUTLU’YA İKİ MÜJDELİ HABER!
FERDİ ZEYREK’TEN TURGUTLU’YA İKİ MÜJDELİ HABER!

 

CHP Manisa Büyükşehir Adayı Ferdi Zeyrek, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Manisa’nın 17 ilçesini gezerek halkla çoşkulu bir şekilde bir araya gelen Zeyrek,  gittiği Turgutlu ilçesinde önemli sözler verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, seçim çalışmalarını Turgutlu’da sürdürdü. Sabah saatlerinde Turgutlu’ya giden Zeyrek’e, ilçe Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, başkan yardımcıları, meclis üyeleri eşlik etti. Zeyrek, Koşukırı mevkiinde bulunan sanayi ve hal esnaflarını ziyaret etti ve sorunları dinledi. Günün sonunda ilçedeki kafeleri gezerek gençlerle buluşan Ferdi Zeyrek, yaptığı ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu.


TURGUTLU HALKINA ÖNEMLİ SÖZLER VERDİ

 


31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kazanmaları durumunda, öncelikle Turgutlu’nun ihtiyacı olan çalışmaları tamamlayacaklarını aktaran Zeyrek, esnaftan da destek istedi. Zeyrek daha önceki ziyaretinde 2 ton suyun 1 lira, ekmeğin ise 5 lira olacağını ve kartlı su sayaç zorunluluğunun sona ereceğini söylemişti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ziyaretler sırasında basına yaptığı açıklamalarda iki müjdeli haberi daha duyurdu.  


BATTI-ÇIKTI VE OTOPARK SÖZÜ


Mimar Ferdi Zeyrek, ilçeden geçen E-96 karayolu üzerindeki Ergenekon Kavşağı’na araçlar için alt geçit, 50. Yıl Alanı’na da çok katlı otopark projesinin sözünü verdi. Zeyrek yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün de Turgutlu’dayız, yarın da Turgutlu’da olacağız. Bizim 17 ilçemiz var, hepsi de birbirinden değerli. Her ilçeye eşit hizmet için yola çıktık. 10 yıldır Manisa’yı yöneten bir büyükşehir belediye başkanı var. Yaptığımız ziyaretlerde ‘En son büyükşehir belediye başkanını ne zaman gördünüz?’ diye soruyorum. Kimisi ‘5 yıl önce’, kimisi ‘10 yıl önce’, kimisi ise ‘Hiç görmedim’ diyor. Halbuki belediye halk demektir. Biz her zaman halkın içindeyiz, halkın sorunlarıyla ilgileniyoruz. Bu noktada sizlere müjdeli haberleri vermek istiyorum. Ergenekon Kavşağı’na battı çıktı yapacağız. Turgutlulu insanların trafik sorununu çözmek bizlere nasip olacak. Heykellerin olduğu yere ise otopark yapmak istiyoruz. Turgutlu’ya gelenler aracını bırakıp işlerini rahat bir şekilde halledecek. Artık kimse trafikte yer ararken litrelerce benzin harcamayacak. Bu büyükşehrin yapması gereken bir hizmetti. Ancak bugüne kadar yapmadılar. Peki neden yapmadılar? Çünkü Turgutlu’nun böyle bir sorunundan haberleri bile yoktu. Ama biz gerek Turgutlu’da gerekse diğer ilçelerdeki sorunları biliyoruz.”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Ferdi Zeyrek, Turgutlu’da üçüncü kez seçim çalışmalarına katılıyor ve ilçemizi ziyaret ediyor. Yani ilçe ziyaretleri yapmadan biz aday olmuyoruz. Bu neyi gösteriyor? Ferdi Zeyrek seçildikten sonra da haftada bir, 15 günde bir, ayda bir Turgutlu’yu ziyaret ederek dertlerimize sevinçlerimize ortak olacak” diye konuştu.HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!