Manisa
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62904.920$

GARDEN PREFABRİK PANEL DUVAR SİSTEMLERİNİ ÜRETİYOR 

GARDEN PREFABRİK PANEL DUVAR SİSTEMLERİNİ ÜRETİYOR 
Ekonomik dayanıklı doğal Garden Prefabrik panellerini keşfedin.  

Manisa’da Dericiler Sitesi’nde (Karma Sanayi Sitesi Atatürk Mahallesi) faaliyet gösteren Garden Prefabrik, Hollanda’da uygulanan hazır panel duvar sistemlerini uyguluyor.

Özellikle Ege Bölgesi’nde yazlıklarda, villalarda çok tercih ediliyor. Son dönemlerde ise belediyeler park bahçelerde kullanmaya başladı.

Ürün çeşitlerine bakıldığında modern dizayn olarak prestij, Borsika, Wels, Montana, Slayt, Romana, Flaksto gibi 7 çeşidi bulunurken, Ahşap dizayn olarak Prestij Ahşap ve Solid çeşitleri yer alıyor.

Aksesuar olarak ise piramid şapka, uzun şapka, paslanmış panel ve doğal taşlı duvar çeşitleri ile hizmet veriliyor. 

Garden Prefabrik Firma sahibi Taner Kestaneci, “Firmamız 2021 yılında kuruldu. 202 yılının itibaren aktif hale geldi. Tamamen Hollanda’da uygulanan bir sistem bu. Türkiye’ye de getirip burada devam ettirmek istedik. Türkiye’de böyle bir sistem yokmuş benzerleri var ama bu şekilde yok diye biliyoruz. 2022 yılında tamamen aktif olup faaliyete geçtik. Genelde Ege Bölgesi ama İstanbul’a da açıldık. İstanbul’a kadar iş yapıyoruz. Ağırlıklı olarak yazlık bölgeler, villalar tercih ediyor. Bunun yanında yavaş yavaş siteler, fabrikalar, hastaneler hatta belediyeler park bahçelerde bunu tercih etmeye başladı. Modüler bir sistem. Hem montajı basit hem d istenilen yükseklikte olabiliyor. İsterseniz küçültebilir isterseniz büyütebilirsiniz. Çok avantajı var. 1,20 metre yapıldıysa ben 2 metre istiyorum diyenler var. Panelle iki tarafı kapatabiliyoruz. Görüntü olarak insanlara daha cazip geliyor desenlerimiz falan. Bu şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 


PROJE BAZLI ÇALIŞILIYOR 

Kestaneci, “Proje bazlı çalışıyoruz. Görüşme yapıldıktan sonra panellerin yapılacağı yeri inceliyoruz. Zemini keşfediyoruz. Ondan sonra ölçümlerini yapıyoruz. Doğru ölçü alarak sınırları belirliyoruz. Ondan sonra da hangi ürün seçildiyse 7 farklı modelimiz var bizim. Prestij modelimiz daha çok zeytinlik, tarla, büyük alanlar için kullandığımız bir ürünümüz. Seçilen modele göre üretimi başlatıyoruz. 4 ila 6 hafta arasında bir üretim sürecimiz var proje bazlı çalıştığımız için. Üretim tamamlandıktan 1 hafta sonra gelip montajını yapıyoruz. Belli bir tarih belirliyoruz. Montajımız da metrekareye göre değişiyor. 2 ila 10 gün arasında sürüyor. Günlük ortalama 70-80 metrekare yapabiliyoruz. 200 metrekarelik bir yer maksimim 2 gün veya 3 gün içerisinde teslim edilmiş oluyor. Bütün ürünlerimiz betondur. Panellerimizin bir tanesi ağırlığı modeller değişmekle birlikte 55 kilodan başlayıp 62 kiloya kadar çıkıyor. 5 panelde 270 kilo falan basıyor” diye konuştu.

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!