Manisa
14 May, 2024, Tuesday
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2446.6
  • BIST
    10176.97
  • BTC
    61597.32$

İYİ GENÇLİK MANİSA’DAN ‘KARANLIK YEMEK’ KONSEPTİ

İYİ GENÇLİK MANİSA’DAN ‘KARANLIK YEMEK’ KONSEPTİ
İYİ GENÇLİK MANİSA’DAN ‘KARANLIK YEMEK’ KONSEPTİ Karanlık yemek konseptinde neler yapıldı? Bu program sayesinde nasıl bir farkındalık oluşturuldu?

İYİ Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile Manisa Altınokta Körler Derneği akşam yemeğinde bir araya geldi. Farkındalık oluşturmak maksadıyla program “karanlık yemek” konseptinde yapıldı. Programa İl Başkanı Ali Zafer İksir, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmet Faruk Arslan, İYİ Parti İl Başkan Danışmanı Ahmet Karadağ, Altınokta Körler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Hüseyin Pehlivan, İl Gençlik Kolları Sivil Çalışmalar Başkanı Mehmet Sergen Becerik ve partililer ile dernek üyeleri katılım gösterdi. 


ASLINDA SORUNLARIN BİRÇOĞUNUN ÇÖZÜMÜ KOLAY 
Program sonrasında söz alan İYİ Parti İl Başkanı İksir; “Gençlerimiz oldukça güzel bir çalışmaya imza atmışlar. Bizleri de davet ederek bu güzel ortamda bulunabilme fırsatını sundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Engellilerin yaşadıkları sorunlar oldukça büyük ancak bu sorunların birçoğunun çözümü oldukça kolay. İlkesel olarak farkındalık sağlandıktan yani böyle bir grubun varlığı da dikkate alındıktan sonra her yapılan çalışma da onlar da göz önünde kendiliğinden bulunduruluyorlar. İnşallah yerel seçimlerdeki ve sonrasındaki çalışmalarımızda bu durumu en önemli odak noktalarımızdan birisi yapacağız” dedi. 


HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYI 
İl Gençlik Kolları Başkanı Arslan; “Her birey bir engelli adayıdır. Bu söz klişeleşmekte olsa da üzerine düşünüldüğünde önemi ortaya çıkıyor. Bizler bugün bu çalışma ile hem kendimizde hem de kamuoyunda bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Tabi bu sadece bir konsept yemekle kalmayacak. Dernek başkanımızdan ve üyelerimizden yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinledik, notlarımızı aldık. Gereken projeleri el birliği ile hazırlamaya çalışacağız ve farkındalığı yaymak için daha çok etkinlikler planlayacağız” dedi. 


EN BÜYÜK SORUNUMUZ ERİŞEBİLİRLİK 
Altınokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan, “Öncelikle bu güzel davet ve program için çok teşekkür ederiz. Bizim yerel yönetimlerde yaşadığımız en büyük sorun erişilebilirlik. Birçok ciddi ve ivedi çözüme muhtaç sorunlarımız var ancak bunlar göz ardı ediliyor. Örneğin kendi derneğimizin önünde dahi rehber yol mevcut değil. 5378 sayılı kanundaki haklarımızın verilmesini istiyoruz” dedi.


İYİ PARTİ İKTİDARINDA ENGELLİLERİN YANINDA OLACAĞIZ 
İl Başkan Danışmanı Ahmet Karadağ, “Yerelde, İYİ Parti iktidarında Manisa’mız inşallah engelsiz şehirler ödülleri alacak. Sizin yaşadığınız sorunların farkındayız. Sadece şimdi değil uzun süredir de zaten birlikteyiz. Tüm bunlara dair çalışmalarımızı hazırlıyoruz. Elimizden gelen desteği sizlere sağlayacağımızdan emin olun” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!