Manisa
09 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2397.6
  • BIST
    10238.26
  • BTC
    61448.69$

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ: Şehzadeler nefes alacak

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ: Şehzadeler nefes alacak
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ: Şehzadeler nefes alacak. İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, seçilmesi durumunda Şehzadeler’in her anlamda nefes alabilen bir ilçe haline geleceğini söyledi. Kent merkezi ve kırsalıyla 12 ay boyunca üreten ve kazanan bir Şehzadeler hayal ettiğini anlatan Karadağ, liyakat sahibi bir ekiple bunu başaracağını vurguladı.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından geçtiğimiz günlerde TBMM’de adaylığı açıklanan Manisa Kent Konseyi Eski Başkanı Ahmet Karadağ, Manisa Manşet Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü belirten Karadağ, “Şehzadeler demek, eski Manisa demek. Şu anda ne yazık ki iç içe geçmiş binalar, sosyal anlamda ferah alanları olmayan, sıkışık, trafiğe boğulmuş, otopark sorunu olan, sokak hayvanlarının cirit attığı bir Şehzadeler var. Kime giderseniz aynı sorunları sıraladığını görürsünüz” dedi.


SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN CİDDİ PROJELERİMİ VAR
İnsanların fabrika ile servis araçları arasında sıkıştığı, tek tatil günü olan pazarları ailecek vakit geçirilebilecek bir mekanın olmadığı, çocukların doyasıya eğlenemediğini bir Şehzadeler olduğunu anlatan Karadağ, “Biz ilçemizin sorunlarına çözüm için ciddi projeler üretiyoruz. İnsanların ailesiyle zaman geçirebileceği alanlar oluşturmak istiyoruz. Burası büyükşehir ve en büyük ilçelerinden biri Şehzadeler. Merkezle ilgili ‘nefes alabilen bir Şehzadeler’ mottomuz var. Kırsalla ilgili de ‘12 ay kazanan Şehzadeler’ diye ikinci bir sloganımız var. Burası kadim topraklar, kadim şehir. Kuzey Yarım Küre’nin ilk kirazı burada üretiliyor. Üzümün başkenti burası. Tarım ürünleri bakımından Türkiye ekonomisine katkı sağlayan bir şehir” diye konuştu.


ŞEHZADELER’DE TURİZM PLANI HAYATA GEÇİRECEĞİZ 
Şehzadeler Şehri olan kentte tarihi anlamda gezilecek yerlerin olmadığına dikkat çeken Karadağ, “Kent Konseyi Başkanlığımızda bizim büyükşehre sunduğumuz üç proje vardı. Bunlar tamamen kültür, sanat, turizm, tarım, sosyal alanlarla ilgiliydi. Alanında uzman kişilerle halkın her kesimden insanlar tarafından bu projeler hazırlanmıştı. Manisa, özellikle Şehzadeler ilçemiz ‘Şehzadeler Şehri’ olarak kabul ediliyor. Birçok Şehzade yetişti burada. Ama tarihi anlamda insanların gelip gezebileceği yerler yok. Manisa Saray-ı Amire’nin bulunduğu bir şehir ama bir Osmanlı yemeğinin yenebileceği bir yer yok” ifadelerini kullandı.


MİLLETİN PARASINI HİZMET OLARAK DÖNDÜRECEĞİZ
Adaylığı kesinleştikten sonra gelen tepkilerinin çok önemli olduğunu açıklayan Karadağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizi halkın beklentisi bizi buraya getirdi. Ciddi anlamda olumlu tepkiler alıyoruz. Yıllardır söylüyorlar, seni buralarda görmek istiyoruz. Biz de hep şunu söylüyorduk. Siz bizi nerede görmek istiyorsanız biz orada olacağız. Ben Şehzadeler’in çocuğuyum, Sancaklı İğdecik’ten. Buranın çocuğu olma mottosu benim için çok önemli bir durum. Manisa’nın marka değerlerine baktığımızda maalesef Manisalılar burada çok fazla rol alamıyor. Manisalılar yeni yüz ve gençleri görmek istiyoruz. Ben her kesime eşit mesafedeyim. Hiçbir zaman insanları kutuplaştırmadım. Bütün bahsettiklerimizi milletimizin parasıyla yapacağız. Bundan dolayı o parayı da doğru yerde doğru zamanda kullanmak zorundayız. Milletimizin parasını çarçur etmeyeceğiz. Milletimizin parasını milletimize hizmet olarak döndüreceğiz.”

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!