Manisa
19 May, 2024, Sunday
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    67050.980$

İYİ PARTİ ŞEHZADELER’DEN ‘YANGINA DUR DE DOĞAYI KORU’ ETKİNLİĞİ 

İYİ PARTİ ŞEHZADELER’DEN ‘YANGINA DUR DE DOĞAYI KORU’ ETKİNLİĞİ 
İYİ PARTİ ŞEHZADELER’DEN ‘YANGINA DUR DE DOĞAYI KORU’ ETKİNLİĞİ yangına dur de doğayı koru etkinliğini kim aptı?

 

Manisa İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı, orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla ‘Yangına Dur De Doğayı Koru’ etkinliğinde Spil Dağı eteklerinde bulunan Ağlayan Kaya ve çevresinde temizlik yaptı. 

Ülkemizde gerçekleşen orman yangınlarına dikkat çekmek için gerekli tedbir ve önlemleri almak için İyi Partililer harekete geçti. Spil dağı mevkii ormanlık alanda, yapılan çevre temizliğine İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.
DOĞAMIZI TEMİZ TUTALIM 
Çelik, “Günümüzde olan yangınların hepsinin kaynağı olan kötü atıkların sebep verdiği tahribata son vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Manisa İyi Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı olarak çevremizi, doğamızı korumaya ve temiz tutmaya herkesi davet ediyoruz” dedi. 
DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHZADELER İÇİN
Çevre bilincini arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Çelik , “Ülkemizin dört bir yanından gelen yangın haberleri ile içimiz yanıyor. Geçtiğimiz yıl Manavgat, Marmaris, Bodrum ve daha niceleri. Acılarını paylaşıyoruz. Saruhanlı’da yaşanan orman yangını bizleri derinden üzmüştür, elimizden geldiğince destek olmak bizim insani görevimizdir. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bir araya gelerek orman yangınlarına karşı orman temizliği yapıyoruz. Çevreye karşı olan duyarlılığı arttırmak için bu temizliği gerçekleştirdik. Daha güzel, daha yeşil, daha yaşanabilir bir Şehzadeler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
ORMAN YANGINLARI KONUSUNDA VATANDAŞLARA ÇAĞRI 
Orman yangınları konusunda uyarılarda bulunan Çelik, “Orman yangını için potansiyeli oldukça yüksek bir dönemdeyiz. Bu sebeplerden ötürü vatandaşlarımızın orman yangınlarına karşı dikkatli ve duyarlı olmaları oldukça önemli. Ormanlarımızı korumak için vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Doğaya atılan her bir çöp, orman yangınını, çevre kirliliğini hem insan hem de hayvan sağlığına zarar vermekte. Halkımızı doğayı, ormanı ve yeşili korumaya, duyarlı olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.
110 VEYA 177 İHBAR HATTINI ARAYIN 
Çelik, vatandaşların ormanlık alanda duman veya ateş görmeleri halinde 110 veya 177 ihbar hattını aramalarını söyledi. HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!