Manisa
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62869.211$

İYİ PARTİLİ ADAY AKAN: TEMİZ SİYASET YÜRÜTENLER KAZANACAK

İYİ PARTİLİ ADAY AKAN: TEMİZ SİYASET YÜRÜTENLER KAZANACAK

 

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, yerel seçimde son düzlüğe girilirken seçmenin algı operasyonlarıyla kandırılmaya çalışıldığını ifade etti. Başkan adayı Akan, "Yalan yanlış iddialar ve oyunlarla Yunusemre seçmeninin kalbine giren Tufan Akan'a zarar veremezsiniz. Anketlerde birinciyiz, 31 Mart gecesi sandıktan da birinci çıkarak herkesin başkanı olacağız, temiz siyaset yapın" dedi.

Yerel seçimlerde son düzlüğe girilirken İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan'dan önemli açıklamalar geldi. Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan temiz siyaset vurgusu yaparak, "Halkı kandırmak için çirkin oyunlara başvuruyorlar" dedi.

"TEK İSTEĞİMİZ YUNUSEMRELİLERİN HAK ETTİĞİ GİBİ YÖNETİLMESİ"

Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Siyasete girdiğim günden bu yana yalnızca hemşehrilerim ve ülkem için en iyisini hedefledim. İYİ Parti İlçe Başkanlığım, Belediye Meclis üyeliğim döneminde ve Belediye Başkan adaylığım süresince de hep vatandaşlarımızın yanında oldum. 'Suyum yok' dediler, suyun gelmesi için seferber oldum; 'hakkımız yendi' dediler, mağduriyetlerini gidermek için çalıştım. Gençliğimle sahada her daim Yunusemrelilere yardımcı olmak için uğradım. Şimdi de, yine hemşehrilerimle birlikte yerel seçimleri adım adım noktalıyoruz. Yunusemre Belediye Başkan adaylığındaki tek amacım, hemşehrilerimin Yunusemre'de hak ettikleri gibi yaşamasını sağlamaktır" dedi.

"YUNUSEMRELİLERİN KALBİNE GİREN TUFAN AKAN'A YALANLARLA ZARAR VEREMEZSİNİZ"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, "Hemşehrilerimizi önceleyen anlayışımız, Yunusemreli vatandaşlarımızın kalbinde yer buldu ve hem sahada, hem de anketlerde seçim yarışını önde götürdüğümüzü görüyoruz. Halkın sesi sahaya da, anketlere de yansıyor. Bazı anketlerle oynamalarına rağmen birinci olmayanlar, şahsıma zarar vermek için algı operasyonları ve türlü ayak oyunlarıyla uğraşıyor. Önce tanıtıcı reklamlarımı parçalayanlar, şimdi de yalan yanlış iddialarla Yunusemrelilerin aklını karıştırmaya çalışıyor. Buna dur demek benim ve ekibimin boynunun borcudur. Hemşehrilerimizin kandırılmasına izin vermeyeceğiz. Kimsenin hakkını yemedik, kendi hakkımızı da ahlaksız siyasetten medet umanlara yedirmeyeceğiz. Yalan yanlış iddialar ve oyunlarla Yunusemre seçmeninin kalbine giren Tufan Akan'a zarar veremezsiniz. Anketlerde birinciyiz, 31 Mart gecesi sandıktan da birinci çıkarak herkesin başkanı olacağız. Tüm Yunusemrelileri algı operasyonlarına karşı temiz siyaseti yürütenlerde birleşmeye davet ediyorum. 1 Nisan sabahı kısır siyasi tartışmalar yürütenlerden kurtulup, 87 mahalleye eşit hizmet götürmek için dur durak bilmeden çalışacak genç bir başkanla yepyeni bir Yunusemre yaratacaksınız. Tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyorum"HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!