Manisa
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62904.920$

İYİ Partili Özcan’ın eşi konuştu: Siyasetin kirli yüzünü gördük

İYİ Partili Özcan’ın eşi konuştu: Siyasetin kirli yüzünü gördük


İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan’ın eşi Derya Özcan, seçim çalışmaları sürecinde yaşanan gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşinin tamamen iyi niyetlerle siyasete girdiğini ancak hem içerden hem de dışardan yıpratılmaya çalışıldığını belirten Derya Özcan, bu süreçte siyasetin kirli yüzüne şahit olduklarını söyledi.

Son günlerde İYİ Parti Adayı Gürhan Özcan’ın adaylıktan çekileceği yönündeki gerçek dışı iddiaların ortaya atıldığını ve bu durumun kendilerini üzdüğünü belirten Derya Özcan, “Kimdir Doktor Gürhan Özcan? Bu sorunun cevabını belki de kendisinden daha iyi verebilecek olan kişi eşidir. Peki, Doktor Gürhan Özcan neden siyasete girdi? Zaten mesleği var, doktorluk yapıyor ne amacı vardı? İşte eşi olarak bana en çok sorulan sorulardan birisi bu. Bu süreçte benim gördüğüm, duyduğum bir işiniz, mesleğiniz varsa siyasete girmeniz yadırganıyor çünkü bugüne kadar kendi kimliğini belki bulamamış, getireceği makamı kendisine meslek olarak uygun görmüş, çıkarlarını gözeten, parası olan kişiler siyasette hep sözü geçenler olmuş. İşte bu yüzden Gürhan Özcan bir nebze de olsun bunların önüne geçebilmek için yalansız, hilesiz, hainlik yapmadan sadece bugüne kadar Manisa’da 24 yılda mesleğinde edindiği itibarı ile, saygınlığı ile, hastalarına verdiği güven ile temiz siyaset için bu yola çıktı. Gürhan Özcan ve onun gibiler bu işe gönül vermediği sürece bu düzenin hiçbir zaman değiştirilemeyeceğini düşündü. Ben de eşi olarak bu yolda ona sonuna kadar destek oldum ve bu süreçte gördüklerim duyduklarım yüzünden Gürhan Özcan gibi daha birçok insanın bu işe gönül vermesi gerektiğini düşündüm. Çocuklarımız için, ailelerimiz için kul hakkının yenmediği ,yalanların ve kirli hesapların dönmediği temiz siyaset için böyle olması gerektiğine inandım” dedi.

GÜRHAN ÖZCAN OYLARI MI BÖLÜYOR?
Bazı kişiler tarafından sürekli olarak gündemde tutulmaya çalışılan ‘Gürhan Özcan oyları mı bölüyor?’ sorusuna da cevap veren Derya Özcan, “Bir seçim süreci başladı ve her parti adayını açıkladı. Bunlardan birisi de İYİ Parti adayı olarak Gürhan Özcan oldu. Çıktığı bu yolda dediğim gibi bazı adayların arkasında güçlü sponsorları, bazılarının arkasında da yüzlerce konvoy arabaları ve oluşturdukları kalabalık topluluklar oldu. Gürhan Özcan ise bahsettiğim gibi arkasına sadece itibarını, sevilirliğini, bugüne kadar tedavi ettiği dokunduğu binlerce hastanın ve İYİ Partililerin güvenini aldı. Büyükşehir belediye başkanı adayı olarak seçim çalışmalarını sessiz ve gösterişsiz bir şekilde yürüttü. Şimdi bu nedenle bu sessizlikten dolayı şöyle söylemler ortaya çıktı; Gürhan Özcan oyları bölüyor! Şu anki mevcut Büyükşehir belediye başkanının ekmeğine yağ sürüyor! Neden geri çekilmiyor? Neden kahraman olmuyor? Gürhan Özcan bu yola kahraman olmak için çıkmadı Manisa halkına fayda sunmak için çıktı, temiz siyaset için çıktı şimdi yolun sonuna gelinmiş hatta yarısındayken bile bu söylemler konuşulmaya başlandı.’’ Dere geçerken at değiştirilmez ‘’diye bir tabir vardır, bir yola çıkılmış gönül verilmiş emek harcanmış hele ki bu Gürhan Özcan karakterinde birisi ise asla geri çekilmez. Her şeyden önce bu, kendisiyle birlikte hiçbir karşılık beklemeden Gürhan Özcan için destek isteyen, emek harcayan kişilere ihanettir” diye konuştu.

“SON SÖZÜ SEÇMEN SÖYLECEK”
Seçmenin sandıkta son sözü söyleyeceğini ve sessiz bir çoğunluk olduğunu belirten Derya Özcan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bir de sessiz bir çoğunluk var ve sandıktan ne çıkacağının garantisini kimse veremez, Gürhan Özcan adaylıktan çekilmedi oyları bölen oldu! varsayalım Gürhan Özcan adaylıktan çekildi ! o zaman da bırakın kahraman olmayı parayla satın alınmış karşılığında ne almış da çekilmiş gibi söylemler ortaya çıkacak. Kaldı ki böyle teklifler de gelmiş olmasına rağmen Gürhan Özcan bunlara hiçbir şekilde itibar etmedi. Gürhan Özcan bu yola çıktığında adını kutlu yol olarak koydu çünkü yalansız hesapsız çıkarsız hainlik yapmadan bu süreci yöneteceğini biliyordu ve öyle de oldu. Eşi olarak şunu söyleyebilirim ki! Kendi menfaati için ilkelerinden doğrularından asla vazgeçmeyen! Kul hakkı yemeyen, Kibirsiz alçakgönüllü, Yanında çalışanların hakkını her daim gözeten, Ve hiçbir konuda kimseye minnet etmeyen birisi oldu. Ve en önemlisi de Çok iyi bir eş çok iyi bir baba oldu. Şimdi son sözü sandıkta seçmen söyleyecek. Dilerim herkes için en hayırlısı olur. Kendi menfaatlerini ve çıkarlarını ön planda tutmayan liyakatlı, dürüst, çalışkan bir aday bu makama gelir.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!