Manisa
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62980.792$

MANİSA CELALİLER DERNEĞİ’NDEN 1000 AİLEYE YARDIM

MANİSA CELALİLER DERNEĞİ’NDEN 1000 AİLEYE YARDIM


Manisa’da kısa bir süre önce kurulan Celaliler Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanlara destek oluyor. Celaliler Derneği, her biri 500 TL olan 1000 tane alışveriş çekini ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı. Aynı zamanda iki engelliye tanesi 58 bin 500 TL olan akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu. 
BİZ BİR AİLE DERNEĞİYİZ 
Manisa Celaliler Derneği Ali Sürgit, “Öncelikle bizler Manisa Celaliler Derneği olarak diğer hemşehri dernekleri gibi aynı yörenin insanlarından oluşan bir dernek olmadığımızı aralarında kan bağı olan ve bir babanın evlatlarından oluşan aile derneği olduğumuzu hatırlatarak isterim.  Ailemiz köken olarak Doğu Anadolu Bölgesi Türkiye'nin birçok şehrine yayılıp yerleşmiş Manisa'da ortalama 155 ve 165 bin kişi tüm Türkiye'de ise yaklaşık 6,5 ile 8 milyon arası kişiden oluşan cesaretleri ve yiğitlikleri ile bilinen çok güçlü bir aileyiz. Türkiye'de ekonomi siyasi ve sanayi gibi diğer birçok alanlarda isim yapmış aile bireylerimizden mensuplar bulunmaktadır. Manisa'da da aynı şekilde birçok alanda şehrimize değer katan akrabalarımız bulunmaktadır” dedi. 
ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ SAĞLIYORUZ 
Ali Sürgit, “Ben Manisa Celaliler Dernek Başkanı Ali Sürgit Gold inşaat ve ticaret sahibiyim. Derneğin üyeleri arasında Şerif Yıldız Genç Yıldızlar inşaat sahibi, Başkan Yardımcısı Mustafa Özer Manisa Pazarcılar Odası Başkan Vekili ve sebze meyve hal sahibi, Abuzer Altın iş insanı, Ömer Akagündüz Halciler Başkanı, Mesut Doğan emekli Yunus Emre ilçe Emniyet Müdürü ve Manisa il Emniyet Müdür Yardımcısı akrabamız, Hacı Mehmet Ali Karakurt iş insanı, Hacı Osman Yıldız Malabadi inşaat sahibi, Aslan Yılmaz iş insanı, Çağlayan yıldız iş insanı, Hüseyin Tuncer iş insanı, Murat Yördem MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı, İbrahim Yıldız iş insanı yer alıyor.  Adlarını saymaya devam edersek saatlerce sürecek Manisa'da ileri gelen üyelerimiz iş insanları ve kanaat önderleri, kadın kollarımız var. Büyük Celaliye ailesi olarak sayımız açısından birçok siyasi partiden büyük olduğumuz aşikardır. Aile derneğimiz sanat kültür ve ekonomik faaliyetlerde bulunup aile bireylerimize destek sağlamaktadır. Türkiye genelinde 1200 öğrenciye burs ve ihtiyaç sahibi binlerce aileye destek sağlamaktayız” diye konuştu. CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!