Manisa
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62940.387$

MHP Kanadının Ferdi Zeyrek Hakkındaki Sözlerine Esnaftan Yanıt

MHP Kanadının Ferdi Zeyrek Hakkındaki Sözlerine Esnaftan Yanıt



Manisa’da MHP kanadından CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek hakkında geçtiğimiz günlerde ortaya atılan 'kaçak balkon' iddiası, halk arasında 'çaresizce saldırı' şeklinde yorumlandı. Seçim ziyaretleri yaptığı esnada, bir esnafın okuduğu haberden sonra MHP kanadına tepki göstermesi üzerine konuşan Ferdi Zeyrek de, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendisine ve kızına ait arsalara yaptığı usulsüzlükleri hatırlatarak; “İnsan önce bir aynaya bakar, bir kendi yaptıklarına bakar.” dedi.


31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in balkon kapaması yaptığını ve bunun kaçak olduğunu belirterek "Bir mimara yakışmaz" ifadelerini kullanmıştı. Bu konu Ferdi Zeyrek’in esnaf ziyareti sırasında tekrar gündeme geldi.


“BİR MİMARA KONUŞULMAMASI GEREKEN ŞEYLER”

 


Haberi okuyunca büyük bir üzüntüye kapıldığını dile getiren Manisalı esnaf; “Dün gece bir açıklamasını gördüm. İnanın üzülüyorum artık ya. Yok evde katlanır cam varmış da, yok kaçakmış da, yok garajı varmış da. Böyle şeyler bir mimara konuşulmaması gereken şeyler. Ben bir esnaf olarak bunu okuyunca üzüldüm.” dedi.


“BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANININ DÜŞTÜĞÜ HALE BAK”


Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek de esnafın bu sözleri üzerine konuya değindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendi arsasına özel yaptığı imarı, Yunusemre ilçesine bağlı Karakoca Mahallesi’ndeki ormanlık alanın ortasında, Ergün’ün kendi kızına ait olan arsanın bulunduğu yere uyguladığı ve ardından yargıtaya taşınan imar planını hatırlatan Ferdi Zeyrek, şöyle konuştu; 
 “Çok yazık! Bak ne hallere düştüklerini gör. Biz onları anlatmaya kalksak, üç gün anlatırım. Kendi yerine 5 kat yerine 15 kat imar yapmış. Kendi kızına bütün ağaçları keserek, yol yaparak, altyapı yaparak, bir tane parseline imar… Ya anlatmakla bitmez yaptıkları, benim cam balkonuma takmış. Çok yazık. Bir büyükşehir belediye başkanının düştüğü hale bak. Çok yazık! Üzülerek bakıyorum. Neden üzülüyorum biliyor musun? 15 yıldır böyle bir adam bizi yönetmiş. Böyle bir adam bizim paramıza yön vermiş. Böyle bir adam bize “hizmet getireceğim” diyerek neler yapmış. İnsan önce bir aynaya bakar, bir kendine bakar, bir kendi yaptıklarına bakar. Çeşme’deki evine onun neler yaptığını ben biliyorum. Kendi arsalarına, kendi kızlarına, kendi yandaşlarına neler yaptığını biliyorum, bana diyor ki “Evini balkonlu camla kaplatmış.” Ayıp!”

 


“ONLARIN BU YAPTIKLARI TAM AKSİNE SİZE ARTI OLARAK DÖNÜYOR”

 


Manisalı esnafın “İnan akşam bunu görünce dedim ki bu kadar olmaması lazım. Bir evin balkonunu siyaset malzemesi yapmak etik değil. Siz içinizi ferah tutun. Bu yaptıkları tam aksine size artı olarak dönüyor.” demesi üzerine tekrar söze giren Ferdi Zeyrek; “Onlarda etik diye bir şey yok. Onlar artık seçimi kaybediyorlar ya, ne yaparsak kar diyorlar.” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!