Manisa
28 April, 2024, Sunday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63745.072$

Millet ittifakı İYİ Parti Salihli'de bir araya geldi 

Millet ittifakı İYİ Parti Salihli'de bir araya geldi 
Millet İttifakı'nın Salihli temsilcileri, İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca'nın ev sahipliğinde bir araya geldi.


Millet İttifakı'nın Salihli temsilcileri, İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca'nın ev sahipliğinde bir araya geldi.
İYİ Salihli İlçe Başkanlığında bir araya gelen Millet ittifakı Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri 13. Cumhurbaşkanın Millet İttifakından çıkacağı vurgusu yapıldı.
TUNCA “SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERECEĞİZ”
İyi Parti Salihli İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca, “Genel merkezlerimizin, genel başkanlarımızın aylardır üzerinde çalıştığı ortak mutabakat metinin tüm kamuoyunda takdirle karşılandığını görüyoruz. Bizler Salihli’de ittifak ortakları olarak düzenli bir şekilde bir araya gelerek gündemi değerlendiriyoruz. Bu toplantı ile birlikte alacağımız kararla birlikte Millet İttifakı olarak artık saha çalışmalarına hız vereceğiz. 13. Cumhurbaşkanının Millet İttifakı’ndan seçilmesi için hep birlikte mücadele etmeye azimli ve kararlıyız. Bu yönde de çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi.
NAMVER “TÜM GÜCÜMÜZLE ADAYIMIZIN ARKASINDA DURACAĞIZ
CHP Salihli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver ise “2018 yılından başlayan Millet İttifakı süreci kesintisiz 5 yıldır büyüyerek devam ediyor. 30 Ocak tarihinde yapılan 6’lı masa toplantısında Ortak Politikalar Mutabakat Metni, kamuoyunda ciddi anlamda ses getirdi. 13 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı adayımızın belli olacağı yönünde bir görüş hakim. Bizler ittifakı oluşturan partilerin yereldeki temsilcileri olarak Millet İttifakı’nın adayı kim olursa olsun kesintisiz arkasında durmamız gerekiyor.  Milletvekili seçimlerinde de farklı simülasyonlar yapılıyor. Bununla ilgili çalışmalar da tamamlandığında kamuoyu ile paylaşılacaktır. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.
ÖZ “HEPİMİZİ HEYECANLANDIRAN BİR METİN AÇIKLANDI”
Gelecek Partisi Salihli İlçe Başkanı Şerife Öz “Bu süreçte ortak politikalar mutabakat metni hem bizleri hem de vatandaşlarımızı heyecanlandırdı ve umutlandırdı. Sahaya indiğimizde hep birlikte tam kadro olarak çalışmalara katılmamız gerekiyor. Özellikle kadınlara bu süreçte büyük bir görev düşüyor. Her evi kapı kapı dolaşacağız. Birlik ve beraberlik içinde Millet İttifakı olarak başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır. 6’lı masa bu ülkenin geleceği için çok kıymetli.”
ÇELİK “KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”
Deva Partisi Salihli İlçe Başkanı Salih Çelik “6’lı masanın Salihli temsilcileri olarak kısa bir süre içerisinde hem mahalle ziyaretleri ile sahada olacağız hem de her evi kapı kapı dolaşarak çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi vereceğiz. 13. Cumhurbaşkanının Millet İttifakı’nın adayı olacağına inancımız tamdır”
AKKOYUN “METİN, KAMUOYUNDA BÜYÜK BİR YANKI UYANDIRDI”
Demokrat Parti Salihli İlçe Başkanı İrfan Akkoyun ise “Bir süre önce açıklanan Ortak Politikalar Mutabakat Metni, hem vatandaşların, hem bizlerin beklentilerini belirten bir metindi. Kamuoyunda da ciddi bir yankı buldu. Millet İttifakı’nın adayının açıklanmasının ardından artık hangi partili olduğu kimliği bizim için önemli değil. Adayımızın arkasında duracağız ve bu seçimi kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!