Manisa
27 April, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62940.387$

MÜSİAD Başkan Ergün’ü ağırladı

MÜSİAD Başkan Ergün’ü ağırladı

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün,  düzenlenen toplantıda MÜSİAD Manisa Şubesinin yönetimi ile bir araya geldi. MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Ergün’e ziyarette MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık eşlik etti.

 


BU İSTİKRARI SÜRDÜRMEMİZ LAZIM 

 


MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar, "Manisa, büyüyen sanayisi ve yapılan yatırımları ile Dünya'nın marka şehirlerinden biri olacaktır. Belediyecilikte, sizlerin yaptığı yatırımlar da Manisa’ya büyük değer katmaktadır.  İş dünyasının desteği ve sizlerin projeleri ile inşallah hep birlikte bu şehri daha da büyüteceğiz. Bu istikrarı sürdürmemiz lazım” diye konuştu. 

 


KEŞKE O SÜREÇTE, MANİSA 10 YILINI KAYBETMESEYDİ

 


Ziyarette konuşan Başkan Ergün, “35 yıldır yapılamayan imar planlarını hayata geçirdik. İmar planlarının yapılmasıyla birlikte Gediz Kavşağı, Spilkent, Fatih Bulvarı projelerini yapılabilir hale geldi. Önümüzdeki dönemde konut projelerine ağırlık vereceğiz. Manisa OSB’de yakın dönemde 8 bin istihdam geliyor. Bu da 100 bin kişilik nüfus artışı olacak demek. Bu insanlara yeni konutlar üretmek gerekiyor, gecekondulaşmanın önüne geçmek lazım. 2014 yılında da imar planlarını son noktaya getirmiştik, ancak iptal edildi. Keşke o süreçte, Manisa 10 yılını kaybetmeseydi” diye konuştu.

 


PROJELERİ ANLATTI

 


Yeni kavşak, bulvar ve otopark projelerinden de bahseden Başkan Ergün, “Geçtiğimiz hafta, OSB işbirliği ile OSB Kavşağının temelini attık. İnşallah, 5 ayda bitmiş olacak. Işıksız, 3 katlı güzel bir kavşak olacak. Ayrıca Fatih Bulvarını yapıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında Mimar Sinan Bulvarı’nın yükünü hafifletecek, ikinci bir madalyon olacak. Trafik sıkışıklığının yaşandığı Eski Devlet Hastanesi bölgesinde battı çıktı kavşağı yapacağız. Bunun yanında otopark yapımı için çalışmalarımız devam ediyor. Malta’da Çakranın yanındaki alanda otopark yapımına başladık. Alaybey’de de Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde kapalı pazaryeri ve otopark projesi yapacağız” diye konuştu. 


MÜSİAD MANİSA'YA YAPILAN HER İŞTE SÖZ SÖYLEYEN BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR


MÜSİAD Manisa Şubesi buluşmasında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “MÜSİAD Manisa'ya yapılan her işte söz söyleyen, katkı veren bir sivil toplum kuruluşudur. İş dünyası ülke yönetiminde siyasi istikrar ister. Türkiye'de 2018’e kadar olan dönemde en temel problem siyasi istikrarsızlıktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli önderliğinde kurulan Cumhur İttifakı ile Türkiye siyasi istikrarı temin etmiş bir ülkedir. Artık, sistem rayına oturdu. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de bu sistemi sürdürecek tercihi yapmamız gerekiyor. Cengiz Başkanımızın proje lansmanında takdim ettiği projeleri, ayağı yere basan geleceğe yönelik projelerdir. Bunu yanlış tercihlerle, heba etmememiz lazım. 31 Mart’ta vatandaşlarımızın takdiri ile Cengiz Başkanımızla birlikte Manisa’nın Yüzyılı da başlayacaktır” diye konuştu. CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!