Manisa
22 May, 2024, Wednesday
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2505.4
  • BIST
    10895.25
  • BTC
    69846.99$

Özel’in ilk yapacağı iş sağcı danışmanların katını boşaltmak

Özel’in ilk yapacağı iş sağcı danışmanların katını boşaltmak
Özel’in ilk yapacağı iş sağcı danışmanların katını boşaltmak. Sakarya’ya ziyaretlerde bulunan Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada “Genel başkan olunca ilk işim sağcı danışmanların katını boşaltmak olacak” dedi.38. CHP Olağan Kurultayı’na az bir zaman kaldı. Kurultayda CHP Genel Başkanlığı için yarışan Özgür Özel,yeni bir sosyal demokrat anlayışla ortaya çıkacaklarını söyledi, “CHP, bütün demokratik hakların kullanılmasının garantisi olacaktır. Mücadelemiz önce birinci parti olma ve iktidarı devralma mücadelesidir” dedi.

Sakarya’ya ziyaretlerde bulunan Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada “Genel başkan olunca ilk işim sağcı danışmanların katını boşaltmak olacak” dedi.
38. CHP Olağan Kurultayı’na az bir zaman kaldı. Kurultayda CHP Genel Başkanlığı için yarışan Özgür Özel,yeni bir sosyal demokrat anlayışla ortaya çıkacaklarını söyledi, “CHP, bütün demokratik hakların kullanılmasının garantisi olacaktır. Mücadelemiz önce birinci parti olma ve iktidarı devralma mücadelesidir” dedi.
İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ
Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki görüşmeye ilişkin bir soru üzerine, “Birkaç gündür bu konuyla ilgili bilgiler geliyor. Bana resmi olmayan şekilde, bu konuya nasıl bakacağımızla ilgili bir düşünce sorulur oldu. İmamoğlu’nun divan başkanı olması en çok bizleri memnun eder. Biz, İmamoğlu’nun divan başkanı olması noktasında bir teklif gelirse, kararı kendisi verecektir. Divan Başkanı olurken, Sayın genel başkanın konuyu bizimle de istişare edeceğini söyledi arkadaşlar. Böyle bir şey olursa kararı Ekrem Bey’e bırakmak üzere elbette olumlu bakarız. Değişim sürecinde Ekrem Bey’in ortaya koyduğu irade son derece kıymetlidir. Değişimciler 100 oy bile alamaz noktasından, başabaş bir noktaya geldiysek, bu süreçte değişimin gücünün gitgide arttığı konuşuluyorsa, değişime karşı olan arkadaşlar ‘Ekrem Bey, Divan Başkanı olsun, anlaşalım’ diyorlarsa, bu hem Ekrem Bey’in şahsına duyulan güveni hem de değişimin gücünü gösterir” diye konuştu.
“SAĞCILARIN KATLARINI BOŞALTACAĞIM”
Partideki değişim tartışmalarına değinen Özel, “Değişim nasıl olacak sorusunun cevabı, elbette ki değişim, gençleşerek olacak, inanarak olacak, mücadele ederek olacak” dedi.
CHP’de yeni ve genç yüzler görüleceğini söyleyen Özel, örgüt kimi görmek istiyorsa onun görüleceğini, örgütün sesini dinleyen bir genel başkan olacağını ifade etti.Özel ayrıca genel başkan seçildiği ilk gün genel merkezdeki ilk işinin “nereden geldiği belli olmayan” sağcı danışmanların bulunduğu odaları ve katları boşaltmak olduğunu söyledi. Özel, sağcı danışmanlardan boşaltılan katlarda il ve ilçe başkanlarına yer tahsis edileceğini söyledi.
Özel, “Sağcı, kerameti kendinden menkul danışmanlara değil, örgüte yer açacağız” dedi.

ZÜLEYHA SAYDAN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!