Manisa
16 May, 2024, Thursday
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.22
  • ALTIN
    2473.3
  • BIST
    10158.63
  • BTC
    65883.04$

Selçuk Özdağ’dan Üzeyir Dindar’a ziyaret 

Selçuk Özdağ’dan Üzeyir Dindar’a ziyaret 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan ve siyasi kariyerini Manisa’da belediye başkanlığı ile tamamlamak isteyen Selçuk Özdağ, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Gelecek- Saadet Partisi’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Selçuk Özdağ, Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar’ı, ve Dindar Şirketler bünyesinde yer alan Hür Işık Gazetesi, Manisa Manşet Gazetesi vewww.manisamansetgazetesi.com internet sitesini ziyaret etti. Ziyarette Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar da hazır bulundu.  Üzeyir Dindar, Selçuk Özdağ’a adaylık sürecinde başarılar diledi.


MANİSA’DA PROBLEM VARSA BANA OY VERSİNLER 

Günümüzde özellikle yerel medyanın ayakta durmakta zorlandığını kaydeden Özdağ, Üzeyir Dindar’a bu zorlu süreçte medyaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.  Manisa’da 3 dönem milletvekilliği döneminde çok önemli hizmetlere imza attığını açıklayan Selçuk Özdağ, Manisa’yı çok iyi bildiğini belirterek, “Gitmediğim köy yok, hizmet götürmediğin yer yok. Manisa’nın problemlerini de çok iyi biliyorum. Burayı bir dünya şehri yapmak lazım. Manisa bu potansiyele sahip. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Benim arkamda Manisalılar var. Eğer Manisa’da yaşayanlar mevcut yönetimden memnunlarsa Cengiz Ergün’e oy versinler. Ama yok burada problemlerimiz var diyorlarsa bize şans versinler” diye konuştu. 


MANİSA POTANSİYELİNİ İYİ KULLANAMIYOR 

Manisa’nın potansiyelinin kullanılamadığını öne süren Özdağ, “Burayı dünya kenti yapmamız lazım. Ben buna hazırım. Hem de hükümetle diyalogları ben sağlarım. Hem de Avrupa Birliği fonlarından büyük projeler buraya gelir. Bunu yapacak potansiyelimiz var. Ciddi projelerimiz var, önümüzdeki günlerde proje lansmanlarımızı da yapacağız. Genel başkanlarımızı davet edeceğiz” dedi. 


CİDDİ PROJELERİMİZ VAR 

Ciddi projelerinin olduğunu dile getiren Selçuk Özdağ, “Çok az paralarla siyaset yaptım ve başarılı oldum. Benimki istisnadır. Şimdi de 100 arkadaş belirledim, benim arkamda belediyeler yok, hazine yardımları yok. Bu şehir iyi yönetilmiş olsaydı ben yine de aday olmayacaktım. Birçok liderden daha önce büyükşehir belediye başkanlığı teklifi aldım. Ben sessiz çoğunluğun sesiyim. Manisa’da çok iyi tanınıyorum. Milletvekilliği dönemimde Manisa’ya sayısız eser kazandırdım. Manisa’yı zengin mutlu, insanlar kenti yapmak istiyorum. Manisalıların sağ duyusuna inanıyorum. Ciddi projelerimiz var, öğrencilerle, esnafla, depremle, altyapıyla, ulaşımla ilgili projelerimiz var” diye konuştu. 


MANİSA’DA KAZANMAK İÇİN ADAY OLDUM 

Özdağ, ‘Cengiz Ergün’e kaybettirmek için aday oldu’ eleştirilerine de cevap vererek, “Ben Cengiz Ergün’e kaybettirmek için değil Manisa’da kazanmak için aday oldum. Bunları söyleyen insanlar o zaman benim kazanmam için gelip bana oy versinler, destek versinler” dedi.

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!