Manisa
29 April, 2024, Monday
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62858.72$

SOMA’NIN 69 MAHALLESİNDEN 5’İ KADINLARA EMANET

SOMA’NIN 69 MAHALLESİNDEN 5’İ KADINLARA EMANET

 

31 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık yarışlarının büyük heyecana sahne olduğu Soma’da, kadın muhtar sayısı 2'den 5'ye yükseldi. Soma’da 5 kadın muhtar mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Seçimlerde, Turgutalp Mahallesi muhtarı Nevin Tekin, Kurtuluş mahallesi muhtarı Leyla Yalçın, İstasyon mahallesi muhtarı Fatma Tuncer, Cuma mahallesi muhtarı Yasemin Çelik, Kumköy mahallesi muhtarı Aynur Sarı mahalle sakinlerinin güvenini kazanarak muhtar seçildi.

Turgutalp Mahallesi Muhtarı Nevin Tekin, “ Seçim çalışmalarında mahallemizin tüm sakinlerinin kapısını tek tek çalıp ziyaret ettim. Onlardan hem destek isteyip hem mahallemiz için neler yapabiliriz istişare ettik. Bu yolda bana her daim destek olan başta aileme, akrabalarıma, azalarıma ve tüm Turgutalp halkına çok teşekkür ederim. Muhtarlık dönemim boyunca, mahallemizi daha güzel yaşanabilinir bir hale getirmek için mevcut ve potansiyel sorunlarını çözüm üretmek için belediyemiz ile iş birliği içinde yorulmadan çalışacağım” dedi.

Cuma Mahallesi Muhtarı Yasemin Çelik, “Muhtarlık seçiminde başta ailem, yakınlarımdan ve mahalle sakinlerinden çok büyük destek gördüm. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mahallenin sorunlarına kadınlar daha hakim, çevre düzeni sorunu, çocuk park sorunu, sokaktaki hayvanın aç olmasını da, kapıdaki çöpü de en fazla dert edinen kadın. Bu nedenle kadınların dert ettiği bu sorunları daha hızlı çözmek için belediyemizle sürekli diyalog içinde olup elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz kadınların dokunduğu her şeyi güzelleştireceğini ve daha iyi yapacağını biliyoruz. Mahalle sakinlerimiz bize her zaman ulaşabilir. Sıkıntılarını iletebilir. Bundan sonra Cuma Mahallesi için çok çalışıp, mahallemiz için elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Kurtuluş mahallesi yeni Muhtarı Leyla Yalçın yaptığı açıklamada, “Güzel bir seçim süreci yaşadık. Daha yaşanabilir güzel bir mahalle için çıktığımız bu yolda destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bana ve ekibime güvenip oy veren tüm mahalle sakinlerine layık olabilmek için çok çalışacağız. Bu konuda söz veriyorum.  Mahallemizin birikmiş sorunları çok fazla, çok güzel projelerimiz var. Sorunların çözümü adına ilgili kurumlarla sürekli istişare içinde olacağım. Rabbim bu yolda utandırmasın” dedi.
Muhtar seçildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden İstasyon Mahallesi muhtarı Fatma Tuncer, "31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde çıkmış olduğum muhtarlık yolunda bizi yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen mahalle sakinlerine yürekten teşekkür ediyorum. Devlet, kamu ve kuruluş imkânlarından yararlanarak mahallemiz için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapacağız. Bundan sonra mahallemiz için çok çalışacağız. Mahallemizdeki eksikler için gerekli ziyaretleri yapıp, çözüme kavuşturmak için gayret içinde olacağız” dedi.
Kumköy’ün ilk kadın muhtarı olan Aynur Sarı, “En büyük destekçim aileme, akrabalarıma ve bana oy veren tüm köylülerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra köyümüz için çalışacağım. Kumköy’ün güzelleşmesi ve eksikleri için belediye ile sürekli irtibat halinde olacağım” dedi. MİNE BADAN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!