Manisa
04 May, 2024, Saturday
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2393.4
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    63026.836$

VALİ KARADENİZ LGS 2023 ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

VALİ KARADENİZ LGS 2023 ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, LGS 2023’te 500 tam puan alarak Manisa’nın gururu olan öğrencileri ödüllendirdi. Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen ödül törenine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.  Manisa’da LGS 2023’te Yunusemre ilçesinde Özel Manisa Ülkem Ortaokulu’ndan 3 öğrenci Deren Güler, Berra Öztunç, Mustafa Efe Kaya, Yunusemre’de Özel Bahçeşehir Koleji’nden 2 öğrenci Elif Hazal Erdoğan, Ahmet Melih Şen, Akhisar’dan Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu’ndan Gülben Kara, Soma’dan 13 Eylül Gama Ortaokulu’ndan Ece Eroğul ve Turgutlu’dan İmam Hatip Ortaokulu’ndan Ömer Faruk Gedikbaş 500 tam puan almayı başardı.  Vali Karadeniz ödül törenine katılan Ece Eroğul, Ömer Faruk Gedikbaş, Ahmet Melih Şen, Mustafa Efe Kaya, Deren Güler’e başarı belgesi ve çanta takdim etti. 


ÖNEMLİ OLAN FARKLI ÖZELLİKLERİ TESPİT ETMEK 
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, eğitim öğretimin uzun bir süreç olduğunu ifade ederek öğrencileri, velileri ve okul yöneticilerini de tebrik etti. Vali Karadeniz, “Elbette her çocuğun farklı özelliği vardır. Allah insanları yaratırken farklı özellikleriyle yaratır. Önemli olan o farklı özellikleri doğru tespit edilip o çocuğun doğru bir şekilde eğitim faaliyetinden geçirilerek ülkemiz için bir kazanç haline getirilmesidir.  Buradaki 8 öğrencimizin başarısı da onlar adına doğru rehberlik yapıldığı ve doğru yönlendirildiğinin ölçüsü olduğunu düşünüyorum. Birkaç soruyla birinciliği kaybeden öğrencilerimiz de tebrik ediyorum” diye konuştu.  


BİR ANLAMDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA CEVAP ANAHTARINI TESLİM ETTİLER
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Manisa’da 18 bin 542 öğrenci olmak üzere Türkiye genelinde 1 milyondan fazla öğrencinin LGS’ye girdiğini açıkladı. Dikici, “Bu öğrencilerimizden 8 tanesi soruların tamamını bilerek bir anlamda Milli Eğitim Bakanlığına cevap anahtarını teslim etmiştir. Onlarla gerçekten çok gururlandık. Geçen yıl 6 öğrencimiz 500 tam puan alırken, bu yıl ise bu sayı daha da artarak 8’e yükseldi” dedi.  

CÜNEYT HASÇELİK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!