Manisa Manşet Gazetesi Magazin Tarkan Ankara'da rüzgar estirdi

Tarkan Ankara'da rüzgar estirdi

Megastar Tarkan, Koç Topluluğu'nun 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında Ankara Millet Bahçesi'nde verdiği konserde binlerce hayranıyla buluştu. Yağmura rağmen konser alanını dolduran sevenlerine seslenen Tarkan, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Tarkan Ankara'da rüzgar estirdi
KAYNAK: Haberler.com
Okunma Süresi: 1 dk

Megastar  Tarkan, Ankara'da Koç topluluğunun 100'ncü yıl kutlamaları kapsamında Millet Bahçesi'nde sahne alarak sevenleri ile bir araya geldi. Tarkan, konserde son albümündeki parçalarının yanı sıra unutulmayan şarkılarını da seslendirdi. Millet Bahçesi'ne yoğun güvenlik önlemleri ile kurulan konser alanında sevenleriyle buluşan şarkıcı, konser öncesinde izleyicilere, "Ankara, yağmura rağmen bu gece eğleneceğiz durmak yok" diye seslendi. Tarkan, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

KONSER ALANI SAATLER ÖNCESİNDE DOLDU

Tarkan'ın konser verdiği alanı saatler öncesinden dolduran hayranları çok heyecanlı olduklarını, konserden bir gece önce uyuyamadıklarını söylediler. Tarkan'ın bir hayranı ise konser için Abu Dabi'den geldiğini belirtip, çok mutlu olduğunu ve sabırsızlıkla Tarkan'ın sahneye çıkmasını beklediğini dile getirdi. Hayranları, Tarkan'ın şarkılarına konserin sonuna kadar eşlik ettiler.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız