42,0651 %0,25
48,4506 %0,46
5.420,57 % 0,15
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri 3. Kamu Spor Oyunları Manisa’da başladı

3. Kamu Spor Oyunları Manisa’da başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “3. Kamu Spor Oyunları” Ege Grup Müsabakaları, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde başladı. 8 ilden kamu personelinin katıldığı voleybol ve ayak tenisi karşılaşmaları, 7 Kasım’a kadar sürecek.

KAYNAK: CÜNEYT HASÇELİK
Okunma Süresi: 2 dk

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “3. Kamu Spor Oyunları” Ege Grup Müsabakaları, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde başladı.
Voleybol ve ayak tenisi branşlarında gerçekleştirilen grup müsabakalarına 8 ilden kamu kurumlarında görev yapan personel katılıyor.
3–7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen müsabakalar, Atatürk Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve 8 Eylül Futbol Sahası’nda devam edecek.
“Gelin Sporda Buluşalım” sloganıyla üçüncüsü düzenlenen Kamu Spor Oyunları Projesi ile kamuda görev yapan personelin spora teşvik edilmesi, kurumlar arası birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi, çalışanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarının sağlanması hedefleniyor.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, kamu çalışanlarının spora yönlendirilmesinin önemine değinerek şunları söyledi: “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncülüğünde hayata geçirilen Kamu Spor Oyunları, kurum çalışanlarımızın iş stresinden uzaklaşmalarına, takım ruhunu geliştirmelerine ve sporu yaşamlarının bir parçası haline getirmelerine büyük katkı sağlıyor. Kamu personelimizin spora katılımı bizi son derece memnun ediyor. Bu organizasyonun Manisa’da gerçekleşmesinden gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımıza centilmence mücadele edecekleri bir turnuva diliyorum” dedi. Müsabakalar, 7 Kasım’da yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *