Manisa
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,8435 %0,52
47,6664 %0,58
4.392,89 % 0,33
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri AK Parti Yunusemre’den vefa buluşmaları

AK Parti Yunusemre’den vefa buluşmaları

Okunma Süresi: 2 dk


AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı, Manisa’ya yıllarca hizmet etmiş, partiye emek veren eski yöneticiler ve gönüldaşlarla buluştu. İlçe Başkanı İlkcan Durmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç da katıldı. Buluşmada hem geçmişteki hizmetler anıldı hem de önümüzdeki süreçte atılacak adımlar üzerine istişarelerde bulunuldu. Gerçekleştirilen etkinlikte üyelere özel olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzalı fotoğrafı hediye edildi. 


GELECEĞE UMUTLA BAKAN BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Başkan Durmaz, vefa buluşmalarını geleneksel hale getireceklerini belirterek, “Her biri teşkilatımızın bir dönemine imza atmış, gece gündüz demeden dava için çalışmış yol arkadaşlarımızla aynı ortamı paylaşmak bizler için onur ve gurur kaynağı oldu. Birlik ve beraberliğimizin daim, vefamızın ise her daim baki olacağına inanıyoruz. Çünkü biz, davasına gönül vermiş, geçmişiyle gurur duyan, geleceğe umutla bakan büyük bir aileyiz” dedi.


GELECEĞE DAHA GÜÇLÜ ADIMLARLA YÜRÜMEK AÇISINDAN ÖNEMLİ 
AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç etkinliğin sadece geçmiş hizmetleri anmak değil, geleceğe daha güçlü adımlarla yürümek açısından da önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu buluşma, sadece geçmişteki hizmetlerimizi anmak değil, aynı zamanda yarınlara daha güçlü adımlarla yürümek için önemli bir fırsat. Yunusemre’mize, Manisa’mıza ve davamıza emek veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” dedi. 

HABER: CÜNEYT HASÇELİK

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *