Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Damadı düğün yaptığına pişman ettirdiler

Damadı düğün yaptığına pişman ettirdiler

Manisa’nın Selendi ilçesinde düzenlenen düğün töreninde damadın arkadaşları, geleneksel şakaları bir adım öteye taşıyarak damada unutulmaz anlar yaşattı.

Merve İşlek ile Emrullah Çelik çifti, görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Selendi ilçe merkezinden Tepeeynihan Mahallesi'ne gelin gelen Merve İşlek, damadın baba ocağına ulaştığında eğlenceli olduğu kadar ilginç anlara da tanıklık etti.


Damadın arkadaşları, geleneksel şaka ve eğlenceleri abartarak damat Emrullah Çelik’e adeta düğün yerine bir eğlence sınavı yaşattı. Düğün eğlencesi sırasında önce battaniyeye sarılan damada biberonla süt içirildi. Ardından meydanda kahve yaptırılan damat, yaptığı kahveyi geline ikram etti.

Menemen de yaptı, yumurta da yedi!
Sürprizler bununla da sınırlı kalmadı. Damat ve sağdıcın başında yumurta kıran arkadaşları, ardından gazlı içecek döktü. Damadın "son görevi" ise mahalle meydanında menemen yapmak oldu. Damat menemen yaparken arkadaşları da bu eğlenceli anlara ortak oldu.
Mahalle halkı ve davetliler, bu renkli görüntüleri ilgiyle izlerken, damat ise hayatının en özel gününde, arkadaşlarının sürprizleriyle hem eğlendi hem de zor anlar yaşadı.

HABER: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *