Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Demokrat Parti Yunusemre adayı Musa Çetinkaya oldu

Demokrat Parti Yunusemre adayı Musa Çetinkaya oldu

Demokrat Parti Yunusemre adayı Musa Çetinkaya oldu. Manisa Demokrat Parti İl Başkanı İdris Mecek, 31 Mart 2024 seçimlerinde Yunusemre Belediye Başkan Adayı’nın Musa Çetinkaya olduğunu açıkladı.

Demokrat Parti Yunusemre adayı Musa Çetinkaya oldu
Okunma Süresi: 1 dk

İl Başkanlığı binasında gerçekleşen aday tanıtımında konuşan Mecek, “Demokrat Parti her zaman tüm vatandaşımıza eşit ve adaletli hizmet sunmuştur. Bu günden itibaren de Yunusemre ilçesinde vatandaşlarımızın eşit ve adaletli hizmet alabilmeleri için Kendisine Güvendiğimiz dava arkadaşımız Musa Çetinkaya Yunusemre Belediye Başkan Adayımızdır. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum.


Demokrat Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Musa Çetinkaya, “ Yunusemre ilçesindeki sorunları biliyoruz kendi belediyecilik dönemimizde şeffaf belediyecilik, ulaşılabilir belediyecilik yapacağız. Sorunları biliyoruz çözmeye geliyoruz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
CÜNEYT HASÇELİK 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız