42,2654 %0,23
49,0743 %0,43
5.753,19 % 0,98
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Evcil hayvanı olanlar dikkat! Son tarih 31 Aralık

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Son tarih 31 Aralık

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kedi ve köpek sahiplerine yönelik önemli bir açıklamaya imza attı. Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, evcil hayvanların kimliklendirilerek kayıt altına alınmasının önemine vurgu yapıldı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Evcil hayvanlarının kimliklendirilmesinin hem hayvan sağlığı hem de olası kayıp durumlarında takip için oldukça önemli olduğu belirtildi. Müdürlük, kimliklendirme işlemlerinin 31 Aralık 2025 tarihine kadar tamamlanması gerektiğini bildirdi.

Açıklamada, “Vatandaşlarımızın en geç 31/12/2025 tarihine kadar, kedi ve köpeklerini ilçe tarım ve orman müdürlüklerine ya da Bakanlıkça yetkilendirilen kurum, kuruluş, gerçek veya tüzel kişilere beyanname ile başvurarak her yaştaki hayvanlarını kimliklendirip kayıt altına aldırmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *