Programın son haftasında kürsüye çıkan Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih Aybey, "Aile İçi Din Eğitiminde Pedagojik Yaklaşımlar" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Doç. Dr. Aybey, çocuklara yönelik dini eğitimde doğru bilinen yanlışlara dikkat çekerek, yaş gruplarına uygun pedagojik yöntemlerin önemini vurguladı.
Kapanış Oturumunda "Ailede Mahremiyet" Konuşuldu
Eğitim programının 6. ve son oturumu ise Yunusemre Müftülüğü Vaizesi Gülsüm Nur Atlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. "Ailede Mahremiyet" konusunu ele alan Atlıoğlu, dijitalleşen dünyada aile mahremiyetinin korunması ve çocuklara mahremiyet bilincinin kazandırılması hususunda katılımcılara önemli bilgiler aktardı.
Başkan Özgüvenç’ten Teşekkür ve Belge Takdimi
Programın sonunda bir konuşma yapan İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, eğitimlerin aile yapısının güçlenmesine katkı sağladığını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Başkan Özgüvenç, değerli sunumlarıyla programa katkıda bulunan Doç. Dr. Salih Aybey ve Vaize Gülsüm Nur Atlıoğlu’na teşekkür ederek kendilerine şükran belgelerini takdim etti. Program, belge takdimi ve genel bir değerdirmenin ardından sona erdi.


