Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Kurt “31 Mart sonrası kardeşlik ruhu ile hizmet edeceğiz” 

Kurt “31 Mart sonrası kardeşlik ruhu ile hizmet edeceğiz” 

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Şehzadeler İlçesinde gönüllere girmeye devam ediyor.

Kurt “31 Mart sonrası kardeşlik ruhu ile hizmet edeceğiz” 
Okunma Süresi: 1 dk

Seçim çalışmaları kapsamında, Alaybey Pazaryerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kurt, vatandaşlardan destek istedi.

Kurt, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda siyasi partilerin seçim stantlarınıda ziyaret ederek 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde başarılar diledi.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, 31 Mart seçimlerinin ardından, Şehzadeler İlçesinde birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile hizmet edeceklerini söyledi.

Tarihi ve Kültürel yapısına uygun çalışmalara hizmet edileceğini belirten Kurt, şunları söyledi: "Şehzadeler ilçemizde, Ömer Faruk Çelik başkanımız, hükümetimizin desteğiyle önemli çalışmalara imza atarak vatandaşlarımıza hizmet etti. Allah nasip eder ve 31 Mart günü seçimden zaferle ayrıldığımızda, hiç zaman kaybetmeden bizlerde projelerimizi hayata geçireceğiz." dedi. Vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Kurt, Tarzan Meydanında bulunan seçim standında her akşam düzenlenen ramazan etkinliklerine davet etti.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız