Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde başlayan 8. Manisa Kitap Fuarı, 30 Kasım’a kadar kitapseverleri ağırlamaya devam edecek. Bu yıl da çok sayıda yayınevi, yazar ve çizerin katıldığı fuara ilk gününde öğrenciler başta olmak üzere her yaştan kitapsever yoğun ilgi gösteriyor. Fuar süresince Fuar Merkezinde çeşitli kültürel etkinlikler düzenlenecek, söyleşiler ve imza günleri gerçekleştirilecek.
Etkinliğin son üç günü olan 27-30 Kasım tarihlerinde ise “Kent Belleği: Manisalı Yazarlar Buluşması” kapsamında Manisalı yazarlar okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.
Bu kapsamda, fuarda bugün Barış İnce, Ahmet Büke ve Adnan Özyalçıner, kitapseverlerle buluşacak. Büke ve İnce, saat 14.00'te söyleşi gerçekleştirecek. 15.00'te ise okurlarının kitaplarını imzalayacak. Özyalçıner ise 16.00'da kitaplarını imzalayacak. 8’incisi TACT Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile birçok kurum ve kuruluş da destek veriyor. 















KAYNAK: CÜNEYT HASÇELİK
Okunma Süresi: 1 dk
Alaşehir’de 30 bine yakın dekar arazi sulama sistemiyle buluştu
#Manisa Haberleri / 17 Ağustos 2026
Manisa'nın 51 mahalle adı tek şiirde buluştu
#Manisa Haberleri / 17 Ağustos 2026
Yorumlar