Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Manisa'da evlerinde kanlar içinde bulunan çift hayatını kaybetti

Manisa'da evlerinde kanlar içinde bulunan çift hayatını kaybetti

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde evlerinde yakınları tarafından yerde kanlar içinde bulunan İsa Acar (56) ile eşi Mümine Acar'ın (54) hayatını kaybettiği belirlendi.

Manisa'da evlerinde kanlar içinde bulunan çift hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Edinilen bilgilere göre olay, Yunusemre ilçesine bağlı Bağyolu Mahallesi’nde meydana geldi. İsa Acar (56) ve eşi Mümine Acar’dan (54) haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çiftin yaşadığı eve jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öte yandan Mümine Acar’ın annesinin de eve geldiği, kızını ve damadını yerde kanlar içerisinde bulmasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradığı öğrenildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde İsa Acar ve Mümine Acar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin cenazeleri, jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız