Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Özgür Özel'in en yakın arkadaşı Manisa'da gözaltına alındı

Özgür Özel'in en yakın arkadaşı Manisa'da gözaltına alındı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in yakın arkadaşı olan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Besim Dutlulu’nun siyasi danışmanı olarak görev yapan Demirhan Gözaçan, gözaltına alındı.

Özgür Özel'in en yakın arkadaşı Manisa'da gözaltına alındı
KAYNAK: HÜSAMETTİN EDEBALİ
Okunma Süresi: 1 dk

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın kamuoyuna yansıyan "1 milyon TL parayı Denizli'de, CHP il başkanlığı binası yakınında, Özgür Özel'in yakın arkadaşı olarak bildiğim Demirhan isimli şahsa, yine Özgür Özel'in talimatıyla çanta içerisinde nakit olarak teslim ettim" iddialarının ardından Demirhan Gözaçan bu sabaha karşı Manisa'da gözaltına alındı. Gözaçan'ın evi ve arabasında arama yapıldığı ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğünden İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem il yöneticimiz Sayın Demirhan Gözaçan son günlerde şahsına yöneltilen iftiralar ve karalama kampanyaları neticesinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında bu sabaha karşı şafak operasyonuyla yetkisiz bir şekilde gözaltına alınmış, evi ve arabası aranmıştır. Ülkemizde uzun zamandır yaşanan ve yetkisiz bir şekilde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen operasyonlardan dolayı Demirhan Gözaçan; Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nden İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmektedir.  Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanlığı olarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız