Ara
Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri Vali Özkan’dan madenciler günü mesajı

Vali Özkan’dan madenciler günü mesajı

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda madencilerin özverili çalışmalarına dikkat çekerek Soma’da hayatını kaybeden 301 madenciyi rahmetle andı.

KAYNAK: CÜNEYT HASÇELİK
Okunma Süresi: 1 dk

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Madencilerin zorlu ve riskli koşullarda büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Vali Özkan, yer altı kaynaklarının ekonomiye kazandırılmasında madencilerin kritik bir rol üstlendiğini vurguladı.
Madencilerin cesaret, fedakârlık ve alın teriyle hem Manisa’ya hem de Türkiye ekonomisine önemli katkı sunduğunu ifade eden Vali Özkan, madenciliğin sadece bir üretim faaliyeti değil, aynı zamanda dayanışma ve özveri gerektiren bir meslek olduğunu söyledi.


Vali Özkan, mesajında ayrıca 13 Mayıs 2014’te meydana gelen Soma Maden Faciası’nda hayatını kaybeden 301 madenci başta olmak üzere tüm maden şehitlerini rahmetle andı. Madencilerin ortaya koyduğu çalışkanlık ve cesaretin millet için ilham kaynağı olduğunu dile getiren Özkan, yer altında görev yapan tüm madencilere sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diledi.
Vali Vahdettin Özkan, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutlayarak mesajını tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *