Manisa Manşet Gazetesi Spor FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM'DAN ŞOK AÇIKLAMA!

FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM'DAN ŞOK AÇIKLAMA!

Eski Fenebrahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp gündemine dair açıklamalarda bulundu. Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, "Hiç kimse başkanlığa aday olmazsa ben adayım." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM'DAN ŞOK AÇIKLAMA!
Okunma Süresi: 1 dk

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'un genel kuruldaki sözlerine cevap verdi. Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, kimsenin aday olmaması durumunda başkanlığa kendisi adaylığını koyacağını açıkladı.

"HİÇ KİMSE ÇIKMAZSA, BEN ADAYIM"

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, "2024 seçiminde adaylar çıkmalıdır. Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz, kalamaz. 50 bin kongre üyesi var. En az 15 bin tanesi başkan adayı olarak ortaya çıkabilir. 'Benden başka aday çıkmaz' diyerek yürümek yanlıştır. Camia tehdit edilemez. Bu camia büyüktür ve o büyüklüğü ummadığınız anda gösterir. Ali Bey ya kongre yap ve güvenoyu al ya da bu konuyu kapat. 'Aday çıksın yaparım' jestlerini bırak. Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil. Hem Fenerbahçe'yi küçültüyorsun hem de kendini." ifadelerini kullandı.

SonDakika.com

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız