Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Videolar Manisa Haberleri Su kesintisi ilçeyi ayağa kaldırdı

Su kesintisi ilçeyi ayağa kaldırdı

Manisa'nın Gördes ilçesinde sorunlarının çözüme kavuşturulmadığını söyleyen vatandaşlar bir araya gelerek Belediye önünde Başkan İbrahim Büke'yi istifa etmeye çağırdı.

Manisa'nın Gördes ilçesinde sorunlarının çözüme kavuşturulmadığını söyleyen vatandaşlar bir araya gelerek belediye önünde Başkan İbrahim Büke'yi istifa etmeye çağırdı. Manisa’nın Gördes ilçesinde Belediyenin önünde toplanan bir grup vatandaş “CHP İstifa” sloganları attı. Tarımsal sulamada kullanılacak suyun kendilerine verilmediğini söyleyen çiftçiler sorunun çözümü için başkan İbrahim Büke ile görüştü. Uzun görüşmelerin ardından taraflar anlaşma sağladı.

Çiçekli mahallesi halkı, kalabalık bir gurup halinde, Gördes Belediyesinin önüne gelerek su tepkisini dile getirdi. “Başkan nerede biz buradayız”, “Başkan istifa” sloganları atan gurup, Belediye girişinin önüne oturarak, tepki ve öfkelerini üst seviyede ifade etti.
Belediyenin önünde sert tartışmaların yaşandığı bir ortamda, polis güvenlik önlemleri aldı.Çiftçiler ürünlerinin susuz kaldığını iddia ederek çareyi belediye başkanlığı önünde aradı.

Çiçekli Barajı’nın suyunu kullanamayan çiftçiler ortada yaşanan karışıklığın çözümü için tepkilerini dile getirdi. Başkan İbrahim Büke ile mahalleli arasında, 2 saate yakın tartışmalar devam etti. Başkan anlattı, mahalleli tepki gösterdi. Arada sert tartışmalar da oldu. Sonunda taraflar arasında bir anlaşma sağlandı. Buna göre; Belediye suyu hemen verecek, çiftçiler de gerekli abonelikleri ve ücretleri ödeyecek. Konunun tatlıya bağlanması sonrası başkan İbrahim Büke, mahalle halkını çay bahçesine davet etti ve ikramda bulundu. Olayın mevzuat karışıklığından yaşandığı iddia edildi.

HABER: MİNE BADAN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *