Manisa
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,4255 %0.1
47,3559 %0.17
4.404,00 % -0,17
Ara
Manisa Manşet Gazetesi Asayiş Başkan Dutlulu Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Dutlulu Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi’nde başlayan orman yangınının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Ekiplerin karadan ve havadan yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında, Kayaaltı, Değnekler ve Tiyenli mahallelerinde tedbir amaçlı tahliye işlemleri gerçekleştirildi.

 

Yangının etkili olduğu bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, söndürme çalışmalarını yürüten itfaiye ve diğer ekiplerle bir araya geldi. Başkan Dutlulu, Manisa Valiliği’nin koordinasyonunda yürütülen müdahale çalışmalarına Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak itfaiye başta olmak üzere tüm ekipleriyle sahada katkı sunduklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi,  13 itfaiye aracı, 2 dozer, 2 su tankeri, 1 hasta nakil ambulansı, 2 ikram aracı ve 50’nin üzerinde personeli ile çalışmalara katıldı.

Gönüllü Destek Veren Vatandaşlara Teşekkür

Yangının kontrol altına alınmasında büyük fedakarlık gösteren ve günlerdir yangınlarla mücadele eden tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Dutlulu, “Alevlerle savaşarak ormanlarımızı ve geleceğimizi korumaya çalışan kahraman itfaiyecilerimize, orman teşkilatımıza, sahada görev yapan tüm kamu personelimize ve tankerleriyle bölgeye su taşıyan gönüllü vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepsini korusun. Dualarımız, sahada canla başla mücadele eden tüm kahramanlarımızla” ifadelerini kullandı.

Yangının soğutma çalışmalarının sürdüğü bölgede, ekipler olası risklere karşı teyakkuz halinde bekliyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *