Manisa’nın Turgutlu ilçesinde JASAT (Jandarma Dedektifler) tarafından yapılan çalışmalarda "Dolandırıcılık, Kasten Adam Öldürme ve Yağma" suçlarında haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 şahıs yakalandı.
Turgutlu ilçesinde ilçe Jandarma Komutanlığı JASAT Timlerince çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.
17 Mart 2023 günü yapılan operasyonlarda dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 4 ay hapis cezası olan H.K., kasten öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası olan S.A. ve yağma suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası olan A.A. isimli şahıslar yakalandı.
Gözaltına alınmalarının ardından adli makamlara çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Okunma Süresi: 1 dk
Yasin Kol İstanbul'a böyle geldi! Görenler "Ne bu rahatlık?" dedi
#Asayiş / 03 Ekim 2026
14 yıllık cinayet aydınlatıldı: Minik Yakup'u bakın kim öldürmüş?
#Asayiş / 03 Ekim 2026
Yorumlar