İl Başkanı Süleyman Turgut’tan Gediz Kavşağı’na 3 Ay Sonra Yeniden İnceleme: “2026’nın İlk Çeyreğinde Hizmete Açacağız”
AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, şehrin ulaşımını rahatlatacak ve trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak projelerden biri olan Gediz Köprülü Kavşağında, 3 ay aradan sonra yeniden incelemelerde bulundu.
Şantiye alanında köprü ayaklarının hızla yükseldiğini yerinde gözlemleyen Turgut, yüklenici firma yetkilileri ve mühendislerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. İncelemenin ardından açıklama yapan İl Başkanı, projenin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ve 2026 yılının ilk çeyreğinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.
“MANİSA’NIN ULAŞIMI İÇİN TARİHİ BİR ADIM ATIYORUZ”
“23 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılamaz denilen projeleri bir bir hayata geçirdik” diyen Turgut, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Gediz Köprülü Kavşağı, yıllarca sadece konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen, Türkiye’de örneği az bulunan büyük bir projedir. Artık bu hayalimizi gerçeğe dönüştürüyoruz. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İnşallah 2026’nın ilk çeyreğinde bu önemli yatırımı Manisa’mıza kazandıracağız. Bu projeyle birlikte şehir içi ve şehirlerarası trafikte ciddi bir rahatlama sağlanacak. Bu sadece bir kavşak değil, Manisa’nın ulaşım geleceğine atılmış tarihi bir adımdır.”
Turgut, konuşmasının sonunda şunları kaydetti:
“Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, projeye destek veren Milletvekillerimize ve büyük özveriyle çalışan Karayolları personeline gönülden teşekkür ediyorum.”
