Manisa Manşet Gazetesi Asayiş Gerçek otopside ortaya çıktı

Gerçek otopside ortaya çıktı

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde evde çıkan yangında hayatını kaybeden Ağa ve Hayriye Üykü çiftinin otopsisinde vücutlarında kurşun izlerine rastlandı. Çiftin silahla öldürüldükten sonra evin ateşe verildiği değerlendirilirken, evdeki altın ve değerli eşyaların da kayıp olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gerçek otopside ortaya çıktı
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk


Olay dün, Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı Koçyiğitler köyü Ürünlü mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde bir evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Ağa ve Hayriye Üykü çiftinin cansız bedenini çıkardı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Çiftin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi sonucunda Üykü çiftinin vücutlarında kurşun izleri tespit edildi. Üykü çiftinin silahla vurulup öldürüldükten sonra evin ateşe verildiği değerlendirilirken, yapılan incelemelerde de Hayriye Üykü’ye ait altınların ve değerli eşyaların kayıp olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız