Edinilen bilgilere göre, öğle saatlerinde kuşburnu toplamak için ormanlık alana giden Hatice Coşkun'dan (87) hava karardıktan sonra haber alınamadı. Bunun üzerine köy muhtarı Mehmet Erol'un öncülüğünde köylüler, jandarma ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı. Ancak gece boyunca yapılan aramalardan herhangi bir sonuç alınamadı.
Sabah saatlerinde yeniden başlatılan aramalar sonucunda, yaşlı kadının Sekiören köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, köyüne yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta çamurlu ve bitkin halde bulunduğu öğrenildi. Geceyi yağmur altında geçiren yaşlı kadın, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Karaağaç köyü muhtarı Mehmet Erol, arama çalışmalarına katılan tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlara teşekkür ederek, "Herkes büyük bir özveriyle çalıştı. Çok şükür Hatice teyzemizi sağ salim bulduk" dedi.
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Şüphe üzerine durdurulan şahsın bakın kaç yıl hapis cezası varmış
#Asayiş / 28 Ekim 2025
Kapıda ödeme yöntemini seçti 85 bin TL dolandırıldı
#Asayiş / 28 Ekim 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *