Manisa Manşet Gazetesi Genel 30 Yıllık öğretmenlere duygulandıran veda

30 Yıllık öğretmenlere duygulandıran veda

30 Yıllık öğretmenlere duygulandıran veda. Tuzla Mimar Sinan İlkokulu öğretmenlerinden Seray İç ve İlknur Çerkeş, öğrencilerinin alkışları eşliğinde emekliliğe uğurlandı.

30 Yıllık öğretmenlere duygulandıran veda
Okunma Süresi: 1 dk

Tuzla Mimar Sinan İlkokulu öğretmenlerinden Seray İç ve İlknur Çerkeş, öğrencilerinin alkışları eşliğinde emekliliğe uğurlandı.


Ömürlerinin 30 yılını öğrencilerini yetiştirmeye adayan Seray İç ve İlknur Çerkeş, Mimar Sinan İlkokulu’nda öğrencilerinin vedası eşliğinde emekliliğe uğurlandı. Okulun içinden kapısına kadar sıra olan öğrenciler, öğretmenlerini yolcu etmek için ikili kuyruk oluşturdu. Öğrencilerini, kendilerini karşılar halde gören öğretmenler, gözyaşlarına hâkim olamadı. Yüzlerce öğrencinin yer aldığı vedada herkes duygu dolu anlar yaşadı.

İHA 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız