Manisa Manşet Gazetesi Genel İstanbul’da 5-6 Haziran Elektrik Kesintisi: BEDAŞ İlçe İlçe Liste Yayımladı

İstanbul’da 5-6 Haziran Elektrik Kesintisi: BEDAŞ İlçe İlçe Liste Yayımladı

BEDAŞ, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda 5 ve 6 Haziran tarihlerinde yapılacak planlı elektrik kesintilerine ilişkin liste yayımladı. Kesintilerin trafo bakımı, kablo bağlantısı, yatırım, dönüşüm ve abone bağlantı çalışmaları nedeniyle uygulanacağı bildirildi.

İstanbul’da 5-6 Haziran Elektrik Kesintisi: BEDAŞ İlçe İlçe Liste Yayımladı
Okunma Süresi: 2 dk

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi, İstanbul’da 5 ve 6 Haziran 2026 tarihlerinde yapılacak planlı elektrik kesintilerine ilişkin programı duyurdu.

Açıklamaya göre kesintiler, bakım, onarım, yeni kablo bağlantısı, abone bağlantısı, deplase, yatırım ve dönüşüm çalışmaları kapsamında uygulanacak. Kesinti süreleri ilçelere, mahallelere ve çalışma türüne göre değişecek.

Arnavutköy’de Bakım ve Bağlantı Çalışmaları Yapılacak

Arnavutköy’de Ömerli, Hadımköy ve Anadolu mahallelerinde farklı saat aralıklarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Ömerli Mahallesi’nde 5 Haziran’da 00.05 ile 06.00 arasında trafo merkezi bakım çalışması yapılacak. Hadımköy ve Anadolu mahallelerinde ise 09.00 ile 17.00 saatleri arasında kablo bağlantısı, yatırım ve dönüşüm çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Ömerli Mahallesi’nde 6 Haziran’da da bazı sokaklarda 09.30 ile 15.00 arasında deplase çalışmaları nedeniyle kesinti yapılacak.

Avcılar ve Bahçelievler’de Kesinti Programı

Avcılar Tahtakale Mahallesi Ayçiçeği Sokak’ta 5 Haziran’da 09.00 ile 18.00 arasında trafo merkezi bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Bahçelievler’de ise Çobançeşme, Yenibosna Merkez, Fevzi Çakmak ve Kocasinan Merkez mahallelerinde farklı saatlerde kesinti yapılacak. Kesintiler trafo bakımı, yatırım çalışmaları ve abone bağlantı işlemleri kapsamında gerçekleştirilecek.

Esenyurt’ta Birçok Mahalle Etkilenecek

Esenyurt’ta Akevler, Gökevler, Akçaburgaz, Osmangazi, Yunus Emre ve Güzelyurt mahallelerinde 5 Haziran’da planlı kesintiler uygulanacak.

Akevler Mahallesi’nde 08.30 ile 12.30 arasında, Yunus Emre Mahallesi’nde 09.00 ile 14.00 arasında, bazı mahallelerde ise 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

6 Haziran’da Selahaddin Eyyubi, Saadetdere, Namık Kemal ve Zafer mahallelerinde de bakım ve bağlantı çalışmaları nedeniyle kesinti uygulanacak.

Fatih, Güngören, Kağıthane ve Silivri’de de Kesinti Var

Fatih’te Topkapı, Mesihpaşa ve Ali Kuşçu mahallelerinde 5 Haziran’da elektrik kesintisi yapılacak. Ali Kuşçu Mahallesi’nde kesinti 10.00 ile 18.00 arasında yatırım ve ekipman yenileme çalışmaları nedeniyle uygulanacak.

Güngören’de 6 Haziran’da Merkez Mahallesi’nde önleyici bakım ve abone bağlantı çalışmaları yapılacak.

Kağıthane’de Çağlayan ve Seyrantepe mahallelerinde 6 Haziran’da kesinti programı uygulanacak. Silivri’de ise Fener, Sancaktepe ve Büyük Kılıçlı mahallelerinde 5 Haziran’da bakım ve ekipman yenileme çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

Kesinti süreleri çalışma yapılan bölgeye göre değişecek. BEDAŞ programına göre bazı bölgelerde elektrikler öğle saatlerinde, bazı bölgelerde ise akşam saatlerinde yeniden verilecek.

Planlı kesintilerde enerji dönüş saati, çalışmanın tamamlanmasına bağlı olarak değişebilir. Vatandaşların güncel kesinti bilgilerini BEDAŞ’ın resmi kanalları üzerinden kontrol etmesi gerekiyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız