Manisa
28 April, 2024, Sunday
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63238.598$

Sokak Sağlıklaştırma Projesi İçin İmzalar Atıldı

Sokak Sağlıklaştırma Projesi İçin İmzalar Atıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Çarşı Mahallesi’nde sokak sağlıklaştırma projesinin 3’üncü etabında 7 ada 79 parsellik kalan son kısımda çalışmaları gerçekleştirmek için işbirliği protokolü imzaladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı 2. Toplantısının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi arasında protokol imzalandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Çarşı Mahallesi’nde yapılan sokak sağlıklaştırma projesinin 7 ada 79 parseli kapsayan son kısımla ilgili çalışmaları gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen protokolü imza altına aldı.
Protokol öncesi açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyükşehir ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğiyle Çarşı merkezimizdeki 2. etap çalışmasını son noktaya getirdik. Bugün imza altına aldığımız protokolle, 3. etapta kalan son 7 adadaki 79 tane parselimizin mevcut sokak iyileştirmelerinin ve çatılarının, cephelerinin yenilemesini yapacağız. Son etaba gelmek, bizim için büyük bir mutluluk. Belediyelerimizin işbirliği, Valilik ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde desteklerimizi aldığımızda bu projemiz çok daha hızlı bir şekilde tamamlanma noktasına gelecektir. Bedestenden başlayıp yaptığımız sokak iyileştirmeleri inşallah bu 79 parselle tamamlanmış olacak. Ben şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik başta olmak üzere, Büyükşehir’imizin ilgili birimlerine ve çalışanların hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi çok kısa sürede ilçemiz sınırları içerisinde birtakım prestij cadde çalışmalarını işbirliği içerisinde gerçekleştirdik. Yine Başkanımızın ifade ettiği gibi Şehzadelerimizin kalbinde çarşı merkezinde sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirmenin bir etabını tamamlamıştık. Şimdi kalan son etapla ilgili de protokolümüzü imzalıyoruz. Ben değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine değerli katkıları için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu işbirliği ile Şehzadeler’imizi çok daha güzelleştireceğiz ve daha güzel noktalara taşıyacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından 7 ada 79 parselde gerçekleştirilecek olan sokak sağlıklaştırma projesinin protokolü imza altına alındı. İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!