Manisa Manşet Gazetesi Manisa Haberleri AHMET TÜTÜNCÜOĞLU İLKOKULU’NDA YILSONU SERGİSİ

AHMET TÜTÜNCÜOĞLU İLKOKULU’NDA YILSONU SERGİSİ

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu’nda, öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı çalışmaların yer aldığı yıl sonu sergisi yoğun ilgi gördü. Özellikle okulun 2/D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Ahmet Topal rehberliğinde hazırladıkları birbirinden renkli ve özgün eserleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.

AHMET TÜTÜNCÜOĞLU İLKOKULU’NDA YILSONU SERGİSİ
KAYNAK: CÜNEYT HASÇELİK
Okunma Süresi: 1 dk

Eğitim-öğretim yılı boyunca büyük emek ve özveriyle hazırlanan çalışmaların yer aldığı sergide öğrencilerin el becerilerini, hayal güçlerini ve sanatsal yeteneklerini yansıtan eserler dikkat çekti. Resimlerden el işi çalışmalarına kadar birçok farklı ürünün sergilendiği etkinlik, öğrenci, öğretmen ve velilerden tam not aldı.
Serginin açılmasıyla birlikte okulda adeta sanat dolu bir atmosfer oluştu. Öğrenciler, kendi hazırladıkları eserleri ailelerine ve arkadaşlarına tanıtmanın heyecanını yaşarken, veliler de çocuklarının ortaya koyduğu çalışmaları gururla inceledi. Öğrencilerin yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerilerin somut örneklerinin yer aldığı sergi, ziyaretçiler tarafından ilgiyle gezildi.


Serginin hazırlanmasında önemli rol üstlenen 2/D sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Ahmet Topal, uzun süren çalışmalar sonucunda ortaya çıkan eserleri okul topluluğuyla buluşturdu. Etkinlik sayesinde öğrenciler hem üretmenin hem de emeklerinin takdir edilmesinin mutluluğunu yaşadı.


Velilerin de büyük destek verdiği organizasyonda okuldaki tüm sınıflar, öğretmenleri eşliğinde sergiyi gezerek arkadaşlarının çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldu. Sınıflar arasında gerçekleştirilen ziyaretler, öğrencilerin birbirlerinin çalışmalarını değerlendirmelerine ve farklı fikirlerden ilham almalarına katkı sağladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız